Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail

HjemBlogHair extensions ⇢ Kort hår og hair extensions

Kort hår og hair extensions

Den 10. juli 2019 i Hair extensions af Mette Theilgaard

Ønsker du hair extensions påsat i kort hår, bør du altid være forberedt på, at skulle bruge mere tid på at style håret til dagligt. Til dagligt er det normalt, at skulle style dit naturlige hår, ind i dine hair extensions, men desto kortere dit eget hår er, i forhold til dine hair extensions, desto mere arbejde vil det kræve.

Vælg den rigtige metode
Skal du have påsat hair extensions, vil jeg altid anbefale en metode med trenser, som f.eks. microweft, easy weft eller flettemetoden. Med disse 3 metoder, kan du påsætte nok gram, til at få et så vidt muligt naturligt resultat. Med tot-metoder såsom hot fusion, cold fusion og tape, vil du blive udfordret på, hvor meget hår der kan være plads til, og samtidig kan de 3 metoder, give et mere unaturligt resultat, da håret ikke blender på samme måde, som trenser vil gøre i kort hår.

Få altid påsat den rette mængde hår
Hvis du har en page, bør du altid forvente, at skulle have påsat mange gram. For at få en sammenhængende frisure, er det ikke usædvanligt, at skulle have påsat 175-200 gram hår.

Få tyndet ud i dine spidser under påsætning
Forvent, at hvis du har en forholdsvis nyklippet frisure, så vil det være langt mere tricky, at blende håret sammen. Forvent derfor, at dit eget hår skal tyndes en del, i de sidste 3-5 cm, for at håret blender sammen. Løbende efter påsætning, kan det gå det igennem igen, og hele tiden sørge for, at håret blender sammen.

Glat dit eget hår efter hårvask
Normalt vil man skulle glatte det naturlige hår, sammen med de påsatte hair extensions. Det er sjældent, at man er så heldig, at man gå direkte fra nyvasket hår, og videre i dagen. Det vil som oftest altid kræve, at man bruger lidt tid på, at style håret, inden man går ud. Typisk vil det være nødvendigt at glatte dit eget hår, og herefter kan du eventuelt lave lidt krøl i håret, da det ofte gør det langt nemmere, at blende håret sammen. At glatte håret sammen, er dog ofte nødvendigt uanset din hårlængde, da det naturlige hår typisk har en anden struktur end det påsatte hår.

Krøller gør det nemmere, at blende håret sammen
Eksperimenter gerne med, at lave krøller i håret. Du vil straks se, hvor stor en forskel det gør, at have bare lidt krøl. Du kan straks være meget mere afslappet, og ikke skulle bekymre dig om en overgang.

Saml pandehåret i nakken, for at skjule en overgang
Den klassiske frisure til at skjule en overgang i hair extensions, er et par totter af pandehåret, som du samler i nakken. Brug eventuelt et par hårnåle, eller lav en sød fletning.

Lav en topknold
Saml dit hår fra ørene og op, for at lave en lille knold på toppen af hovedet. Her kan du samle alt det hår, som du helst ikke vil bekymre dig om i løbet af dagen. Ved at tage dit eget kortere hår ved ørene, og eventuelt lidt hår fra øverst bagpå, så har du nemmere ved at skjule en overgang, og skal derfor bekymre dig langt mindre. Det kan dog stadig være en god ide, at glatte det naturlige hår ind i dine hair extensions alligevel.

Gem nakkehårene med et par hårnåle
Hvis du har en kort page, eller blot en frisure til skuldrene, vil nakkehårene ofte give problemer. I det øjeblik de vokser under skuldrene, vil det blende meget nemmere sammen. Indtil da, kan du samle dine nakkehår, og fastholde dem med et par hårnåle i nakken.

Brug et stylingprodukt, inden du fletter håret om natten
Hvis du har en kort frisure i dit naturlige hår, kan det være en fordel, at lave en fletning i hver side, og inden da, bruge et stylingprodukt. Eller f.eks. bruge SILICON MIX SPRAY DE BRILLO BAMBU inden du fletter håret. Det får håret til, at sætte sig i bølger dagen efter, når du tager fletningerne ud. Det gør det nemmere, at skjule overgangen, hvis man bruger bølgerne i håret, i dagens frisure. En anden fordel er, at det også er langt nemmere at styre i løbet af dagen, sammenlignet med at glatte alt håret dagligt.

Husk altid, at for hver måned vokser dit hår typisk 1 cm, så det vil gradvist blive nemmere for dig, at skjule overgangen fra dit naturlige hår til dine extensions.


Produkter til dine extensions


Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Jeg tilbyder mit hår og andre produkter til brug i din salon.
Læs mere om at blive forhandler

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK
DAO 34,00 DKK
GLS 38,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort