Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail

HjemBlogHair extensions ⇢ Leave-in til hair extensions

Leave-in til hair extensions

Den 16. september 2019 i Hair extensions af Mette Theilgaard

Efter min yndlings leave-in serum fra TIGI udgik for omkring et halvt års tid siden, så har jeg været på en desperat jagt på, at finde et nyt produkt. Serummet fra TIGI virkede bare, og det virkede lige med det samme, og jeg har virkelig følt, at jeg har manglet et tilsvarende produkt, hvor man kan mærke forskellen i det øjeblik man påfører produktet.

Silicon Mix Gotas De Brillo Shine Hair Polisher... puha - Bare navnet gør mig helt forpustet, MEN - this stuff works ladies! Dette er en meget tung leave-in serum/olie til især hair extensions. Produktet er meget tungt, fordi det er spækket med silikone. Jeg ved, at det virker skræmmende for nogle, men vi ved alle, at på et tidspunkt kommer vi dertil, hvor vi kan bruge alt det hårkur og balsam vi vil, men intet virker i vores hair extensions. Det fortsætter blot med, at være mat, livløst og tørt i spidserne.

Jeg siger ikke, at dette produkt kan udøve mirakler, men jeg kan personligt mærke forskellen ved påføring. Det skal dog siges, at jeg påfører kun en meget lille mængde! Jeg bruger hvad der svarer til en lille ært. Bare en lille mængde, for produktet kan hurtigt få modsat effekt, hvilket er stift hår, som bestemt ikke føles blødt og lækkert. Her kan du prøve dig lidt frem med, hvilken mængde dine hair extensions har brug for.

Mærk efter

Skulle du have påført lidt for meget produkt, så går du blot ud og skyller længderne på dine hair extensions. Brug en lille klat TIGI Resurrection Shampoo, og lad håret lufttørre. Herefter påfører jeg gerne lidt argan olie (Jeg har en lækker én på vej fra Silicon Mix).

Det er altid meget vigtigt, at du mærker efter, hvad dine hair extensions har brug for. Hvis dét produkt du netop har brugt, ikke får håret til at føles bedre, end før du brugte produktet - SÅ STOP MED AT BRUGE DET!

Kombineret med Silicon Mix Intensive Treatment
Hvis du i forvejen bruger den ret heftige hårkur fra Silicon Mix, så skal du især være påpasselig med, at bruge din Silicon Mix Gotas De Brillo Shine Hair Polisher. Igen bør du mærke efter. Hvis håret begynder og føles stift og ikke blødt, så er det bedre, at du får vasket det overskydende produkt ud, og starter på en frisk. Dine hair extensions har ikke godt af, at have for meget product-build-up.

Til naturligt hår eller kun til hair extensions?
Umiddelbart vil jeg vurdere, at du skal have et hår, som gerne vil filtre omkring sig selv, før du har fornøjelse af, at bruge dette produkt. På nuværende tidspunkt ville jeg holde mig til, at bruge det i hair extensions.Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Jeg tilbyder mit hår og andre produkter til brug i din salon.
Læs mere om at blive forhandler

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK
DAO 34,00 DKK
GLS 38,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort