Kundelogin
Indkøbskurv
Hair extensions
Hurtig levering
Køb inden kl. 17


Turquoise - Directions 88 ml


60.00 DKK


Turquoise 88 mlProdukt Semi permanent hårfarve
Holdbarhed 2-6 uger (afhænger af hårtype, hårfarve og hvor tit håret vaskes!)
Størrelse 88 ml
Producent La Riche Directions
Resultat Dit hår skal være så blond som muligt, for at få netop farven på billedet


Semi permanent hårfarve
Med op til 6 ugers holdbar crazy color hårfarve, behøver du ikke nødvendigvis, at beholde den samme crazy color, men kan derimod skifte til den næste hårfarve du forelsker dig i

Ikke testet på dyr
Directions indeholder ingen ammoniak og er peroxid fri. Derudover har La Riche Directions en striks politik om INGEN tests på dyr. Directions hårfarver er derfor ikke alene med det bedste udvalg af crazy colors, men også yderst skånsom at bruge

Nem at påføre
Hårfarven kommer i en 88 ml bøtte, hvor farven er klar til påføring med det samme. Brug så lidt eller så meget farve du ønsker og påfør med det samme

Da alle hårtyper er forskellige, an vi ikke påtage os ansvar for det endelige farveresultat af dit hår, da vi ved ikke hvordan dit hår vil reagere på farvningen. Glem ikke at udføre en farveprøve.

Holdbarhed:
La Riche Directions holder 2-3 uger, men går aldrig helt ud, da den er semi permanent. Farven falmer typisk til en grålig farve, men kan også blive blålig/grønlig alt efter din hårtype. Resultatet varierer efter hårtype.

La Riche Directions hårfarve er IKKE testet på dyr.

Tips & tricks:
Husk at bruge handsker ved påføring. Påfør vaseline i din hårgrænse, så du undgår pletter på huden. Alle farver fra La Riche Directions, kan blandes på kryds og tværs, så du dermed kan skabe din helt egen unikke hårfarve. Farven kan blandes i din sædvanlige balsam, for at gøre farven lysere og korte holdbarheden af farven.

Brugsanvisning:
1. Vask håret med Pre color shampoo 250ml. Dette vil give håret den rette syrebalance, så Directions hårfarven vil give det bedste resultat.
2. Tør håret af med et håndklæde og kæm Directions hårfarve ligeligt gennem håret.
3. Kæm Directions hårfarve gennem håret, indtil det bliver tykkere og skummer, så vil pigmentet trænge ind i håret. De lysere nuancer skal kæmmes lidt længere. Hårfarven skummer kun op, hvis der er nok hårfarve påført håret. Hvis der ikke er nok hårfarve, kan resultatet bliver ujævnt.
4. Ved at have et håndklæde eller en plasthætte på håret, så vil varmen sørge for, at resultatet bliver bedre. Hårfarven har en trækketid på 15 til 30 minutter (alt efter hvilken farve det er - meget gerne 30-60 minutter, hvis det er en lys pastelfarve, men test altid på en tot først!!).
5. Skyl farven ud af håret med lunkent vand.
Ingrendienser i La Riche Directions hårfarver:
Aqua (pure), Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate (and) Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Citric Acid, Methylparaben, Basic Blue 99, Cl60730, Basic Violet 16, HC Blue 15

Relaterede produkter

Se hvad jeg ellers anbefaler til varenKURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
Ego Extensions
Adresse:
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Danmark

info@ego-aalborg.dk

Kontakt Ego her
CVR: 34 71 63 31
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser