Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg

Flettemetoden

Denne vejledning er ikke nær så detaljeret, da jeg ikke selv arbejder med flettemetoden i salonen.

Hvad er flettemtoden?

Flettemetoden, også kaldet sy-metoden, er blevet meget populær over de seneste år. Små, nærmest usyndelige fletninger, flettes i din hovedbund, hvorefter f.eks. håndsyede trenser syes fast på disse fletninger. Håret ligger fladt og falder meget naturligt, i forhold til f.eks. metoder hvor der bruges totter, fremfor trenser.


Hårvask

Det er vigtigt og forstå, at man bør investere i gode produkter, for at have hair extensions der holder sig sunde. Jeg anbefaler TIGI, som jeg forhandler i salonen til gode priser.

Dine hårprodukter skal være produkter, som giver den rette mængde fugt og pleje. Produkter fra supermarkedet vil ikke være tilstrækkeligt!

Du skal bruge:
TIGI Resurrection DUO
TIGI Serious Conditioner (Jeg kalder denne for en hårkur)
TIGI Silky Smooth Serum
Tangle Teezer hårbørste
TIGI Catwalk Haute Iron
Olie til spidserne


Selve hårvasken
Start med at gøre håret vådt. Påfør shampoo imellem dine baner, sørg for at skylle grundigt, og frisere håret med fingrene imens du skyller. Jeg tager typisk brusehovedet ned og skyller direkte i hovedbunden.

Påfør balsam/conditioner. Lad eventuelt balsammen virke lidt. Skyl håret, men undlad at skylle al produktet ud. Der må gerne sidde lidt balsam tilbage, da det hjælper på blødheden.

Klem håret tørt med håndklædet. Påfør TIGI Silky Smooth Serum. Lad eventuelt håret lufttørre lidt. Afslut med grundig føntørring af især din hovedbund. Når håret er helt tørt kan du frisere det med din tangle teezer og påføre ekstra TIGI Silky Smooth Serum og eventuelt lidt olie i spidserne. Desto ældre og mere slidt dine hair extensions bliver, desto flere pump bør du bruge af Silky Smooth.

Udskyd din hårvask
Ofte har man slet ikke lyst til at vaske håret for meget, da det kan være lidt et tidskrævende projekt. Men dine hair extensions har heller ikke godt af, at blive vasket for ofte. Stræk den gerne så længe du kan. Typisk til hver 3. dag. Desto oftere man vasker håret, desto hurtigere vil det blive slidt og tørt.

Med mindre dine hair extensions føles med "beskidte", så undlad helt at bruge shampoo i dem, da blødheden i håret, bevares længere.

Hårkur
Brug en hårkur der giver masser af fugt (Jeg anbefaler TIGI Serious Conditioner eller Milk_shake Argan). Lad den gerne sidde i længere tid end angivet på instruktionen. Kom aldrig hårkur i din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet. Hvis håret bliver meget tørt, kan du komme hårkur i, flette dit hår og lade hårkuren sidde i håret natten over. Det er en god ide, at lægge et håndklæde på din hovedpude. Dagen efter skylles dit hår grundigt. Afslut med balsam og serum (TIGI Silky Smooth Serum!)

Børstning af håret
Frisér kun håret når det er helt tørt. Brug en TangleTeezer og frisér generelt håret så sjældent som du kan komme til. Det slider meget på håret, at frisere det. Så brug gerne ekstra TIGI Silky Smooth serum, og brug fingrene til at holde håret fint.

Føntørring
Jeg anbefaler at føntørre flettemetoden helt i bund. Nogle oplever problemer med hovedbunden, hvis selve fletningen er fugtig for længe ad gangen. Få din hovedbund føntørret helt tør.

Om natten
Flet altid håret når du skal sove, uanset hvilket metode du har påsat. Kom meget gerne TIGI Silky Smooth Serum i det tørre hår, inden du fletter.

Hårstylingsprodukter
Du kan sagtens bruge stylingprodukter såsom gelé, hårspray og voks. Dog er det en god ide at skylle håret (ikke nødvendigvis vaske det, med mindre du føler at det er nødvendigt), for at få produkterne ud af håret igen og få blødheden tilbage. Husk altid at bruge varmebeskyttende produkt, hvis du krøller eller flader håret.


Farvning

Hårfarvning inden påsætning?
Jeg vil anbefale at vente et par hårvaske, før du får påsat hair extensions, efter en hårfarvning. De mørke farver må gerne få lov til at falme en anelse, før vi begynder og matche med hair extensions. Er dit hår blevet lysnet kan du sagtens få hår påsat med det samme. Det er hovedsageligt hårfarvning med mørkere farver, hvor det er en god ide at vente lidt.

Lysning af bund med extensions påsat
Det kan lade sig gøre, og nogle frisører vil også udføre arbejdet. Vær meget opmærksom på, at begrænse omfanget til øverst på hovedet og nakkehårene. Jeg vil fraråde at lysne imellem dine extensions. Lysningen må på intet tidspunkt komme i kontakt med dine hair extensions. Håret udtørrer øjeblikkeligt og kan filtre voldsomt! Vil du være ekstra påpasselig er det en god ide, at påføre noget billigt balsam/hårkur på dine hair extensions, så lysningen ikke risikerer at ødelægge dine hair extensions.

Farvning med mørk farve, med extensions påsat
Hvis du kan have en nyfarvet udgroning inden din påsætning, vil det klart være bedst. Når du får brug for at farve din udgroning, så vil jeg sige: Bare gør det! Sørg for at holde hårfarven væk fra dine hair extensions, da hårfarver kan indeholde kemikalier eller ingredienser, som renser håret så voldsomt, at det vil blive ødelagt. Så brug samme trick som med lysning: kom en billig balsam/hårkur i dine hair extensions, og påfør derefter hårfarven.

Frisk falmet brun farve op uden skade
Jeg vil klart anbefale brug af farvebomber, f.eks. Direct Color fra Milk_shake. Farvebomberne er skånsomme og giver rigtig god pleje til håret. Du kan bruge dem både i dit eget hår, men også meget gerne i dine hair extensions.


Generelle tips & tricks

Filtre dine hair extensions?
Så må du endelig ikke begynde og frisere håret en masse. Det vil blot få håret til, at knække og du stresser din hovedbunden unødvendigt. Fokusér hellere på, at finde ud af hvorfor det filtre. Den hurtigste og nemmeste løsning er, at bade håret i TIGI Silky Smooth Serum. Og jeg mener virkelig bade håret. Giv det så meget serum, at håret bliver helt gennemblødt af det, vent til det er tørt ind og frisér med din tangle teezer. Gør det gerne igen, hvis det ikke har nok effekt første gang. Du kan både gøre det i tørt og fugtigt hår. Jeg har bedst effekt ved at komme måske 10 pump serum i håret, lige inden jeg gør klar til at føntørre. Det er vigtigt og forstå, at det SKAL være serummet fra TIGI. Jeg kan ikke udtale mig om andre produkter!

#1 Tillægstip til tørre extensions: Brug IKKE shampoo i dine extensions, med mindre du har haft hårspray i håret. Det renser håret for meget og for hurtigt. Håret mister glans og vil hurtigere filtre!

#2 Tillægstip til tørre extensions: Har du brugt de rigtige produkter? Hvis håret føles tørt er det måske blevet udtørret fordi du ikke har brugt de produkter jeg anbefaler fra TIGI. Og så er det bare med at komme igang hurtigst muligt, inden håret udtørrer så meget, at der ikke er nogen vej tilbage!

Vil du læse mere om hvordan du kan give dine hair extensions en akut hjertemassage? KLIK HER!

Klør hovedbunden?
Klø endelig IKKE igen!! Ofte kommer kløen de første par uger, men her handler om det at holde snitterne væk. Det er fordi dine hårrødder bliver super irriteret over alt den ekstra vægt, og især hvis man sætter håret stramt op. Derfor skal du give rødderne ro og fred. Endelig ikke klø igen, og sørg for at lade håret hænge løst (eller i en lav fletning) når du kan.

#1 Tillægstip til kløe i hovedbunden: Jeg oplever tit stor success ved at komme kokosolie eller babyolie på fingerspidserne og gnide det ned i hovedbunden inden jeg skal sove. Dagen efter vasker jeg håret som normalt. Det lindre kløe super godt!KURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser
Betalingskort