Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg

Cold fusion hair extensions

Jeg tilbyder påsætning af cold fusion i salonen.
Se mere på www.ego-aalborg.dk

Hvem kan bruge cold fusion?

Cold fusion kan være helt perfekt for nogle, men skadelig for andre. Jeg anbefaler metoden til dig der har:
- Normalt til krafigt hår
- Forholdsvis langt hår (helst et stykke under skuldrene)
- En tjavset frisure med tynde spidser

Grunden til at jeg kun anbefaler cold fusion til ovenstående, er simpelthen fordi at, bevares metoden er min 2. favorit på markedet, men det kræver vedligeholdelse og hvis det ikke bliver vedligeholdt, så kan det skade dit eget hår, især hvis du har tyndt/fint hår.

Lange hair extensions i kort tyndt hår?
Ofte oplever jeg, at man forventer at kunne få tykt og utroligt langt hår, som stadig ser naturligt ud, selvom man selv har tyndt og forholdsvis kort hår. Her er det bedre at vælge en længde der passer til din naturlige frisure. Her vil jeg anbefale at man istedet får flettemetoden eller microweft, da det er svært at få totterne til at falde naturligt ind, i kort og tyndt hår.

Hvad er cold fusion?

Cold fusion er en påsætning med totter. Hver tot påsættes ved at klemme en metalring belagt med silikone på indersiden. Ringen klemmes fast om en tot extensions og en tot af dit naturlige hår.

En normalt påsætning består typisk af 100 totter/gram.


Skader det dit eget hår?

Tab af totter kan gøre stor skade, så derfor er det vigtigt at få rykket håret op med jævne mellemrum. Da hver tot sidder i en lille tot af dit eget hår, og du samtidig fælder de typiske 100 hårstrå om dagen, så kan totten godt ende med at blive for tung og dermed glide ud. Når du taber en tot, så vil der næsten altid ryge en lille tot af dit eget hår med ud.

Sørg for at få håret rykket op jævnligt
Cold fusion kræver at totterne bliver rykket op hver 3.-4. uge for normalt tykkelse hår. Hvis du har kraftigt hår, så kan du formentlig gå i længere tid. Men hvis du taber totter, er det på tide at få rykket totterne ind til hovedbunden.

Lad håret hænge løst, eller flet det, når du ikke ønsker det sat!
Skader kan også ske, hvis man har opsat håret hver dag. Metoden er mest optimal til løst hængende hår, eller en fletning. Håret kan godt opsættes, men dit eget hår/hovedbund har ikke godt af og bære på den tunge hestehale/knold hver dag. Det sidste er dog gældende for alle hair extensions metoder!

Hvad kræver det i vedligeholdelse?

Sørg for at få håret rykket op jævnligt
Cold fusion kræver at totterne bliver rykket op hver 3.-4. uge for normalt tykkelse hår. Hvis du har kraftigt hår, så kan du formentlig gå i længere tid. Men hvis du taber totter, er det på tide at få rykket totterne ind til hovedbunden.

Brug de rigtige produkter!
Jeg kan ikke sige det nok! Det gør en verden til forskel, at du bruger de rigtige produkter. Se her på hjemmesiden hvilke jeg anbefaler fra TIGI. Bruger du de rigtige produkter undgår du at slide og udtørre håret. Håret vil holde sig filt-fri længere og holde glansen i længere tid.

Aftagning kan du selv klare!
Næsten alle mine kunder klare det helt selv, og det er bestemt ikke svært eller omfattende. Kom ind til mig og køb en tang. Det er det eneste du skal bruge. Ringene er klemt flade, dem klemmer du blot åbne igen på modsatte led. Ringene trækkes ud, og herefter kan du trække totten ud.

Sammenlignet med andre metoder

Denne sammenligning er lavet udelukkende ud fra mine egne erfaringer!

Microweft

Cold fusion

Hot fusion

Vurdering 5/5 ????? 3/5 ??? 1/5 ?
Kan genpåsættes Alle de gange man ønsker Hvis ikke keratinen bliver for blød Anbefales ikke
Flettes om natten Altid, uanset metode! Altid, uanset metode! Altid, uanset metode!
Oprykning Hver 2. måned Hver måned Anbefales ikke
Oprykningstid 30 minutter - 1 time 45 minutter - 2 timer Anbefales ikke
Oprykningspris 200 - 600 kr. 400 - 700 kr. Anbefales ikke
Skånsom Meget Afhænger af hårtype Afhænger af hårtype
Aftagning Nemt, hurtigt, smertefrit Lidt tidskrævende, men nemt Tidskrævende, skadeligt for håret
Aftagningspris 150 kr. 200 - 400 kr. Typisk fra 500 kr.
Anbefales til tyndt hår Ja! I ganske få tilfælde Kun hvis det påsættes og aftages 110% korrekt!
Nemt at vaske Nemt! Brug shampoo i hovedbunden som normalt Krævende. Undgå helst shampoo imellem totterne Svært at holde rent. INGEN shampoo imellem totterne
Øm efter påsætning 1-2 dage/nætter Et par dage til 1 uge Et par dage til 1 uge
Fælder Trenser fælder lidt mere end totter Minimalt, ved korrekt pleje Minimalt, ved korrekt pleje
Opsætning Kan være besværligt. Kan lave minimal skade på det naturlige hår Forholdvis nemt. Kan lave stor skade på det naturlige hår Nemt. Kan lave stor skade på det naturlige hår
Synlighed Meget nemt at skjule, når det hænger løst især Kan lave overgang imellem naturligt og påsat hår. Ringe kan være meget synlige i tyndt hår Nemt at skjule, da keratinen har samme farve som håretHårvask

Det er vigtigt og forstå, at man bør investere i gode produkter, for at have hair extensions der holder sig sunde. Jeg anbefaler TIGI, som jeg forhandler i salonen til gode priser.

Dine hårprodukter skal være produkter, som giver den rette mængde fugt og pleje. Produkter fra supermarkedet vil ikke være tilstrækkeligt!

Du skal bruge:
TIGI Resurrection DUO
TIGI Serious Conditioner (Jeg kalder denne for en hårkur)
TIGI Silky Smooth Serum
Tangle Teezer hårbørste
TIGI Catwalk Haute Iron
Olie til spidserne


Selve hårvasken
Start med at gøre håret vådt. Påfør shampoo på toppen af hovedet og rundt i hårgrænsen. Brug ikke shampoo i hovedbunden, hvis du vil have dine totter længe. Shampooen opløser oftest keratinen der holder hårstråene sammen. Mine cold fusion totter, kan typisk godt holde til at blive vasket med shampoo nogle gange, men andre totter bliver ofte helt bløde og falder fra hinanden.

Påfør balsam/conditioner i længderne. Lad eventuelt balsammen virke lidt. Skyl håret, men undlad at skylle al produktet ud. Der må gerne sidde lidt balsam tilbage, da det hjælper på blødheden.

Klem håret tørt med håndklædet. Påfør TIGI Silky Smooth Serum. Lad eventuelt håret lufttørre. Når håret er helt tørt kan du frisere det med din tangle teezer og påføre ekstra TIGI Silky Smooth Serum og eventuelt lidt olie i spidserne. Desto ældre og mere slidt dine hair extensions bliver, desto flere pump bør du bruge af Silky Smooth.

Udskyd din hårvask
Ofte har man slet ikke lyst til at vaske håret for meget, da det kan være lidt et tidskrævende projekt. Men dine hair extensions har heller ikke godt af, at blive vasket for ofte. Stræk den gerne så længe du kan. Typisk til hver 3. dag. Desto oftere man vasker håret, desto hurtigere vil det blive slidt og tørt.

Med mindre dine hair extensions føles med "beskidte", så undlad helt at bruge shampoo i dem, da blødheden i håret, bevares længere.

Hårkur
Brug en hårkur der giver masser af fugt (Jeg anbefaler TIGI Serious Conditioner eller Milk_shake Argan). Lad den gerne sidde i længere tid end angivet på instruktionen. Kom aldrig hårkur i din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet. Hvis håret bliver meget tørt, kan du komme hårkur i, flette dit hår og lade hårkuren sidde i håret natten over. Det er en god ide, at lægge et håndklæde på din hovedpude. Dagen efter skylles dit hår grundigt. Afslut med balsam og serum (TIGI Silky Smooth Serum!)

Børstning af håret
Frisér kun håret når det er helt tørt. Brug en TangleTeezer og frisér generelt håret så sjældent som du kan komme til. Det slider meget på håret, at frisere det. Så brug gerne ekstra TIGI Silky Smooth serum, og brug fingrene til at holde håret fint.

Føntørring
Du kan både føntørre, men også lufttørre. Bare husk ikke at have en for varm indstilling, når du tørre din hovedbund, da varmen kan smelte keratinen, og så har du istedet hot fusion, som kan lave stor skade.

Om natten
Flet altid håret når du skal sove, uanset hvilket metode du har påsat. Kom meget gerne TIGI Silky Smooth Serum i det tørre hår, inden du fletter.

Hårstylingsprodukter
Du kan sagtens bruge stylingprodukter såsom gelé, hårspray og voks. Dog er det en god ide at skylle håret (ikke nødvendigvis vaske det, med mindre du føler at det er nødvendigt), for at få produkterne ud af håret igen og få blødheden tilbage. Husk altid at bruge varmebeskyttende produkt, hvis du krøller eller flader håret.


Generelle tips & tricks

Filtre dine hair extensions?
Så må du endelig ikke begynde og frisere håret en masse. Det vil blot få håret til, at knække og du stresser din hovedbunden unødvendigt. Fokusér hellere på, at finde ud af hvorfor det filtre. Den hurtigste og nemmeste løsning er, at bade håret i TIGI Silky Smooth Serum. Og jeg mener virkelig bade håret. Giv det så meget serum, at håret bliver helt gennemblødt af det, vent til det er tørt ind og frisér med din tangle teezer. Gør det gerne igen, hvis det ikke har nok effekt første gang. Du kan både gøre det i tørt og fugtigt hår. Jeg har bedst effekt ved at komme måske 10 pump serum i håret, lige inden jeg gør klar til at føntørre. Det er vigtigt og forstå, at det SKAL være serummet fra TIGI. Jeg kan ikke udtale mig om andre produkter!

#1 Tillægstip til tørre extensions: Brug IKKE shampoo i dine extensions, med mindre du har haft hårspray i håret. Det renser håret for meget og for hurtigt. Håret mister glans og vil hurtigere filtre!

#2 Tillægstip til tørre extensions: Har du brugt de rigtige produkter? Hvis håret føles tørt er det måske blevet udtørret fordi du ikke har brugt de produkter jeg anbefaler fra TIGI. Og så er det bare med at komme igang hurtigst muligt, inden håret udtørrer så meget, at der ikke er nogen vej tilbage!

Vil du læse mere om hvordan du kan give dine hair extensions en akut hjertemassage? KLIK HER!

Klør hovedbunden?
Klø endelig IKKE igen!! Ofte kommer kløen de første par uger, men her handler om det at holde snitterne væk. Det er fordi dine hårrødder bliver super irriteret over alt den ekstra vægt, og især hvis man sætter håret stramt op. Derfor skal du give rødderne ro og fred. Endelig ikke klø igen, og sørg for at lade håret hænge løst (eller i en lav fletning) når du kan.KURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser
Betalingskort