Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg

Microweft hair extensions

Jeg tilbyder påsætning af microweft i salonen.
Se mere på www.ego-aalborg.dk

Hvem kan bruge microweft?

Denne metode er god og skånsom til næsten alle hårtyper. Jeg vil dog anbefale, at kigge forbi salonen, såfremt du har ekstremt tyndt hår (så hovedbunden er blottet), eller har voldsomme hvirvler i baghovedet (så hovedbunden er blottet), da det i disse to tilfælde kan være meget svært, at dække alle typer hair extensions.

Metoden er utroligt skånsom mod det naturlige hår
Jeg har rigtigt mange, som har fået fyldigere og længere naturligt hår, efter at have skiftet til denne metode fremfor andre. Dét der gør denne metode så skånsom er, at mikroringene sidder i nogle store totter af dit eget hår, så dit eget hår stadig kan fælde de naturlige 100 hårstrå om dagen, uden at dine hair extensions bliver for tunge.

Lange hair extensions i kort tyndt hår?
Ofte oplever jeg, at man forventer at kunne få tykt og utroligt langt hår, som stadig ser naturligt ud, selvom man selv har tyndt og forholdsvis kort hår. Dette er ikke altid muligt, da vi først og fremmest skal passe på dit eget hår (dine hair extensions skal ikke blive for tykke/tunge), og samtidig skal vi stadig kunne skjule dine hair extensions i håret.

Har du f.eks. skulderlangt tyndt hår, bør du forvente at dine hair extensions skal være i en 40-45 cm længde. Eller måske er det endda bedst at lave håret i samme længde som dit eget, så du blot får mere fylde, hvilket kan gøre en verden til forskel, for de fleste med tyndt hår.

Står du i en situation med tyndt/fint/kort hår, bør du kigge forbi salonen, så jeg kan se og mærke håret inden vi går igang. Selv da, kan det stadig være svært at vurdere 100%, før vi egentligt går igang og får påsat håret.

Hvad er microweft?Skader det dit eget hår?

Metoden er utroligt skånsom mod det naturlige hår
Jeg har rigtigt mange, som har fået fyldigere og længere naturligt hår, efter at have skiftet til denne metode fremfor andre. Dét der gør denne metode så skånsom er, at mikroringene sidder i nogle store totter af dit eget hår, så dit eget hår stadig kan fælde de naturlige 100 hårstrå om dagen, uden at dine hair extensions bliver for tunge.

Sørg for at få håret rykket op jævnligt
Jeg har endnu ikke oplevet, at der er sket den mindste skade på det naturlige hår. Det vil kun opstå, hvis du har meget tyndt og fint hår, og lader håret sidde for længe i forhold til hvad dit hår kan holde til. I princippet kan du sagtens lade håret sidde så længe du har lyst, men du må endelig ikke mærke ubehag, filtrede områder eller steder hvor hårrødderne føles irriteret eller ømme, så er det tegn på at du har fældet mange hårstrå, og det er tid til at få håret sat fast i nyt hår.

Lad håret hænge løst, eller flet det, når du ikke ønsker det sat!
Skader kan også ske, hvis man har opsat håret hver dag. Metoden er mest optimal til løst hængende hår, eller en fletning. Håret kan godt opsættes, men dit eget hår/hovedbund har ikke godt af og bære på den tunge hestehale/knold hver dag. Det sidste er dog gældende for alle hair extensions metoder!

Hvad kræver det i vedligeholdelse?

Oprykning cirka hver 2. måned
Det er på ingen måde et krav, at få oprykket håret hver 2. måned! At få en oprykning hver 2. måned er helt dit eget valg, men det er efter 2 måneder, hvor de fleste bør få en oprykning. Såfremt man kan mærke ubehag, ømhed eller hår der er filtret sammen i hovedbunden, så er det på tide at få en oprykning.

Når vi laver en oprykning, tager vi banerne ud, enkeltvis. Når banen er taget ud, friseres løse hår ud, hvorefter vi påsætter nye friske ringe forfra og påsætter håret igen.

Brug de rigtige produkter!
Jeg kan ikke sige det nok! Det gør en verden til forskel, at du bruger de rigtige produkter. Se her på hjemmesiden hvilke jeg anbefaler fra TIGI. Bruger du de rigtige produkter undgår du at slide og udtørre håret. Håret vil holde sig filt-fri længere og holde glansen i længere tid.

Aftagning kan du selv klare!
Næsten alle mine kunder klare det helt selv og det er bestemt ikke svært eller omfattende. Kom ind til mig og køb en tang. Det er det eneste du skal bruge. Ringene er klemt flade, dem klemmer du blot åbne igen på modsatte led. Ringene trækkes ud, og herefter kan du trække banen ud. Der skal ikke klippes på noget tidspunkt, kun åbnes ringe.

Sammenlignet med andre metoder

Denne sammenligning er lavet udelukkende ud fra mine egne erfaringer!

Microweft

Cold fusion

Hot fusion

Vurdering 5/5 ????? 3/5 ??? 1/5 ?
Kan genpåsættes Alle de gange man ønsker Hvis ikke keratinen bliver for blød Anbefales ikke
Flettes om natten Altid, uanset metode! Altid, uanset metode! Altid, uanset metode!
Oprykning Hver 2. måned Hver måned Anbefales ikke
Oprykningstid 30 minutter - 1 time 45 minutter - 2 timer Anbefales ikke
Oprykningspris 200 - 600 kr. 400 - 700 kr. Anbefales ikke
Skånsom Meget Afhænger af hårtype Afhænger af hårtype
Aftagning Nemt, hurtigt, smertefrit Lidt tidskrævende, men nemt Tidskrævende, skadeligt for håret
Aftagningspris 150 kr. 200 - 400 kr. Typisk fra 500 kr.
Anbefales til tyndt hår Ja! I ganske få tilfælde Kun hvis det påsættes og aftages 110% korrekt!
Nemt at vaske Nemt! Brug shampoo i hovedbunden som normalt Krævende. Undgå helst shampoo imellem totterne Svært at holde rent. INGEN shampoo imellem totterne
Øm efter påsætning 1-2 dage/nætter Et par dage til 1 uge Et par dage til 1 uge
Fælder Trenser fælder lidt mere end totter Minimalt, ved korrekt pleje Minimalt, ved korrekt pleje
Opsætning Kan være besværligt. Kan lave minimal skade på det naturlige hår Forholdvis nemt. Kan lave stor skade på det naturlige hår Nemt. Kan lave stor skade på det naturlige hår
Synlighed Meget nemt at skjule, når det hænger løst især Kan lave overgang imellem naturligt og påsat hår. Ringe kan være meget synlige i tyndt hår Nemt at skjule, da keratinen har samme farve som håretHårvask

Det er vigtigt og forstå, at man bør investere i gode produkter, for at have hair extensions der holder sig sunde. Jeg anbefaler TIGI, som jeg forhandler i salonen til gode priser.

Dine hårprodukter skal være produkter, som giver den rette mængde fugt og pleje. Produkter fra supermarkedet vil ikke være tilstrækkeligt!

Du skal bruge:
TIGI Resurrection DUO
TIGI Serious Conditioner (Jeg kalder denne for en hårkur)
TIGI Silky Smooth Serum
Tangle Teezer hårbørste
TIGI Catwalk Haute Iron
Olie til spidserne


Selve hårvasken
Start med at gøre håret vådt. Påfør shampoo imellem dine baner, sørg for at skylle grundigt, og frisere håret med fingrene imens du skyller. Jeg tager typisk brusehovedet ned og skyller direkte i hovedbunden.

Påfør balsam/conditioner. Lad eventuelt balsammen virke lidt. Skyl håret, men undlad at skylle al produktet ud. Der må gerne sidde lidt balsam tilbage, da det hjælper på blødheden.

Klem håret tørt med håndklædet. Påfør TIGI Silky Smooth Serum. Lad eventuelt håret lufttørre lidt. Afslut med grundig føntørring af især din hovedbund. Når håret er helt tørt kan du frisere det med din tangle teezer og påføre ekstra TIGI Silky Smooth Serum og eventuelt lidt olie i spidserne. Desto ældre og mere slidt dine hair extensions bliver, desto flere pump bør du bruge af Silky Smooth.

Udskyd din hårvask
Ofte har man slet ikke lyst til at vaske håret for meget, da det kan være lidt et tidskrævende projekt. Men dine hair extensions har heller ikke godt af, at blive vasket for ofte. Stræk den gerne så længe du kan. Typisk til hver 3. dag. Desto oftere man vasker håret, desto hurtigere vil det blive slidt og tørt.

Med mindre dine hair extensions føles med "beskidte", så undlad helt at bruge shampoo i dem, da blødheden i håret, bevares længere.

Hårkur
Brug en hårkur der giver masser af fugt (Jeg anbefaler TIGI Serious Conditioner eller Milk_shake Argan). Lad den gerne sidde i længere tid end angivet på instruktionen. Kom aldrig hårkur i din hovedbund, da det kan gøre dit hår fedtet. Hvis håret bliver meget tørt, kan du komme hårkur i, flette dit hår og lade hårkuren sidde i håret natten over. Det er en god ide, at lægge et håndklæde på din hovedpude. Dagen efter skylles dit hår grundigt. Afslut med balsam og serum (TIGI Silky Smooth Serum!)

Børstning af håret
Frisér kun håret når det er helt tørt. Brug en TangleTeezer og frisér generelt håret så sjældent som du kan komme til. Det slider meget på håret, at frisere det. Så brug gerne ekstra TIGI Silky Smooth serum, og brug fingrene til at holde håret fint.

Føntørring
Jeg anbefaler at føntørre flettemetoden helt i bund. Nogle oplever problemer med hovedbunden, hvis selve fletningen er fugtig for længe ad gangen. Få din hovedbund føntørret helt tør.

Om natten
Flet altid håret når du skal sove, uanset hvilket metode du har påsat. Kom meget gerne TIGI Silky Smooth Serum i det tørre hår, inden du fletter.

Hårstylingsprodukter
Du kan sagtens bruge stylingprodukter såsom gelé, hårspray og voks. Dog er det en god ide at skylle håret (ikke nødvendigvis vaske det, med mindre du føler at det er nødvendigt), for at få produkterne ud af håret igen og få blødheden tilbage. Husk altid at bruge varmebeskyttende produkt, hvis du krøller eller flader håret.


Farvning

Hårfarvning inden påsætning?
Jeg vil anbefale at vente et par hårvaske, før du får påsat hair extensions, efter en hårfarvning. De mørke farver må gerne få lov til at falme en anelse, før vi begynder og matche med hair extensions. Er dit hår blevet lysnet kan du sagtens få hår påsat med det samme. Det er hovedsageligt hårfarvning med mørkere farver, hvor det er en god ide at vente lidt.

Lysning af bund med extensions påsat
Det kan lade sig gøre, og nogle frisører vil også udføre arbejdet. Vær meget opmærksom på, at begrænse omfanget til øverst på hovedet og nakkehårene. Jeg vil fraråde at lysne imellem dine extensions. Lysningen må på intet tidspunkt komme i kontakt med dine hair extensions. Håret udtørrer øjeblikkeligt og kan filtre voldsomt! Vil du være ekstra påpasselig er det en god ide, at påføre noget billigt balsam/hårkur på dine hair extensions, så lysningen ikke risikerer at ødelægge dine hair extensions.

Farvning med mørk farve, med extensions påsat
Hvis du kan have en nyfarvet udgroning inden din påsætning, vil det klart være bedst. Når du får brug for at farve din udgroning, så vil jeg sige: Bare gør det! Sørg for at holde hårfarven væk fra dine hair extensions, da hårfarver kan indeholde kemikalier eller ingredienser, som renser håret så voldsomt, at det vil blive ødelagt. Så brug samme trick som med lysning: kom en billig balsam/hårkur i dine hair extensions, og påfør derefter hårfarven.

Frisk falmet brun farve op uden skade
Jeg vil klart anbefale brug af farvebomber, f.eks. Direct Color fra Milk_shake. Farvebomberne er skånsomme og giver rigtig god pleje til håret. Du kan bruge dem både i dit eget hår, men også meget gerne i dine hair extensions.


Generelle tips & tricks

Filtre dine hair extensions?
Så må du endelig ikke begynde og frisere håret en masse. Det vil blot få håret til, at knække og du stresser din hovedbunden unødvendigt. Fokusér hellere på, at finde ud af hvorfor det filtre. Den hurtigste og nemmeste løsning er, at bade håret i TIGI Silky Smooth Serum. Og jeg mener virkelig bade håret. Giv det så meget serum, at håret bliver helt gennemblødt af det, vent til det er tørt ind og frisér med din tangle teezer. Gør det gerne igen, hvis det ikke har nok effekt første gang. Du kan både gøre det i tørt og fugtigt hår. Jeg har bedst effekt ved at komme måske 10 pump serum i håret, lige inden jeg gør klar til at føntørre. Det er vigtigt og forstå, at det SKAL være serummet fra TIGI. Jeg kan ikke udtale mig om andre produkter!

#1 Tillægstip til tørre extensions: Brug IKKE shampoo i dine extensions, med mindre du har haft hårspray i håret. Det renser håret for meget og for hurtigt. Håret mister glans og vil hurtigere filtre!

#2 Tillægstip til tørre extensions: Har du brugt de rigtige produkter? Hvis håret føles tørt er det måske blevet udtørret fordi du ikke har brugt de produkter jeg anbefaler fra TIGI. Og så er det bare med at komme igang hurtigst muligt, inden håret udtørrer så meget, at der ikke er nogen vej tilbage!

Vil du læse mere om hvordan du kan give dine hair extensions en akut hjertemassage? KLIK HER!

Klør hovedbunden?
Klø endelig IKKE igen!! Ofte kommer kløen de første par uger, men her handler om det at holde snitterne væk. Det er fordi dine hårrødder bliver super irriteret over alt den ekstra vægt, og især hvis man sætter håret stramt op. Derfor skal du give rødderne ro og fred. Endelig ikke klø igen, og sørg for at lade håret hænge løst (eller i en lav fletning) når du kan.

#1 Tillægstip til kløe i hovedbunden: Jeg oplever tit stor success ved at komme kokosolie eller babyolie på fingerspidserne og gnide det ned i hovedbunden inden jeg skal sove. Dagen efter vasker jeg håret som normalt. Det lindre kløe super godt!

#2 Tillægstip til kløe i hovedbunden: Jeg vil generelt anbefale at lade extensions lufttørre når man har muligheden, men tit kan det altså give problemer med kløe i hovedbunden, hvis man ikke får tørret hovedbunden ret hurtigt, med microweft metoden. Det er kun et problem jeg oplever med microweft. Nogle kan fint lade det lufttørre, men hvis du oplever problemer med kløe, så ville jeg undersøge om det kan være derfor. Husk også at passe på med ikke at "brænde" dig i hovedbunden med din føntørre, da det også kan føre til irritation.
KURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser
Betalingskort