Kundelogin
Indkøbskurv
Hair extensions

Sådan redder du tørre og filtrede hair extensions


Hvad kan være årsagen til tørre extensions?
  • Den typiske fejl er brug af forkerte produkter (Det eneste rigtige er TIGI Resurrection og Silky Smooth!)
  • Håret bliver ikke flettet om natten
  • Der bruges for meget eller forkert shampoo i længderne
  • Der glattes eller krølles for meget
  • Der bruges et gammelt glattejern (de kan tit overophede og lave stor skade)
  • Håret friseres imens det er vådt/fugtigt
  • Håret har været udsat for kraftig sol på en solferie
  • Håret er blevet udtørret af salt og/eller klorvand
  • Håret ligger løst på ryggen imens du kører meget bil (det svarer til ikke at flette det om natten)

Det sker for rigtigt mange, men der er stadig håb! Ofte bliver håret helt mat ved brug af de forkerte produkter. Eller hvis man har brugt for meget shampoo i længderne. Det betyder at vi nu skal have givet håret glans igen. Det kræver tålmodighed og en masse produkt, men det virker! Kom ud og få købt dig de rigtige produkter fra TIGI med det samme (Klik her for at se hvilke du har brug for).
SOS-kuren til de tørre hair extensions


Når du gør klar til hårvask, så vasker du med TIGI Resurrection Shampoo i hovedbunden. På dette tidspunkt kan det også være en god ide at tage shampooen og komme den i længderne. Det anbefaler jeg kun, fordi der kan være rester af "dårlige" produkter i håret, og dem skal vi have renset ud. Gør det dog ikke for meget og gør det nænsomt. Når shampooen er skyllet ud, er det tid til hårkur, og der bruger vi den tykkeste hårkur jeg kender! TIGI Serious Conditioner påføres grundigt imellem alle hårstrå. Brug ekstra tid på at få det fordelt, da det er ekstra vigtigt at alle hårstrå får en "belægning" udenpå, som giver håret glans, så vi undgår at håret filtre! Når kuren er fordelt vil jeg anbefale at du sover med den natten over, hvis ikke lige kan overskue det, er det også okay bare at lade den virke en times tid. Når kuren er helt tørt ind, vil håret være helt stift. Ud i bruseren og bløde håret op først, og få skyllet kuren ud. Her må godt skylles lidt ekstra, da den er så fed.

Afslut med TIGI Resurrection Conditioner, som også hellere end gerne må virke 10-15 minutter. Skyl herefter, men skyl ikke det hele ud. Her må man godt sjuske lidt og lade lidt produkt være tilbage, det hjælper nemlig også på den "belægning" vi gerne vil opnå.

Når vi kommer hårkur og balsam i håret, så gør vi det naturligvis altid i håndklædetørt hår, og vi gør det altid i nedadgående beværelser.

Så er det ud af badet og håndklædet omkring håret. Når du fjerner håndklædet igen, så klemmer du lige det sidste vand ud af håret med håndklædet. ALDRIG ruske rundt med håndklædet og skade dine extensions! Klem fast, men nænsomt! Inden vi går igang med føntørring, så kommer det næsten vigtigste step, og det hedder TIGI Silky Smooth Serum. Her er det vigtigt og vide, at desto mere du bruger af dette produkt, desto bedre virker det. Det er især denne serum, der er med til at give os en ny "belægning" på håret. Så nu sørger du derfor for, at du får kommet godt med serum i håret. Det må gerne være så meget, at du næsten ikke kan få dig til at komme mere i, og så kommer du bare lige en sjat mere i! Så skal vi igang med føntørre og det er altid med hårets retning. Når håret er helt tørt mærker du lige efter. Hvis håret virkelig har været tørt og mat, så skal du endelig læsse præcis ligeså meget serum på igen, men hvis du føler at det allerede har hjulpet, så kan du nok godt begrænse dig lidt. Der er jo heller ikke nogen der går ind for produkt-spild!

De næstkommende dage skal du jævntligt bruge TIGI Silky Smooth Serum både morgen, middag og aften. Der må godt komme en god mængde i, så håret bliver næsten vådt af det. Så lader du serummet tørre ind, og frisere med din tangle teezer.

Indtil du føler at håret er medgørligt, så fortsætter du blot med ovenstående procedure. Det er ikke sikkert at det bliver 110% godt igen, men det burde komme til et punkt, hvor det ikke filtre i samme omfang, og hvor det har fået glansen tilbage.


Hvad kan der mere gøres?

Du kan overveje at studse spidserne på håret. Det behøver ikke at være meget, men desto mere du tager af, desto større er effekten. Del håret og ta' det frem over skuldrene. Ta' fat i en tot og klip "opad" med saksen. Gør det samme ved den anden tot. Det behøver ikke nødvendigvis at være perfekt, men du kan få en til at hjælpe dig.

Det kan også være en hjælp på stride spidser, at komme en lidt tyk hårolie i. Men den må absolut kun komme på de yderste spidser, da den ellers kan fedte håret til. Pas på med at gøre det for tit, da det kan få et fedtet-look istedet.

Har du et godt glattejern, så kan du også glatte de sidste 5-10 cm af spidserne. Det får dem lige til at ligge ned, og pynter gevaldrigt på stride spidser. Har du et lidt ældre glattejern, så kan det have modsatte effekt, men prøv dig lidt frem.Matte og ekstremt filtrede extensions får nyt liv!


Her har vi et rigtigt godt eksempel på super filtrede extensions, som var nærmest umulige at skille ad. Håret var blevet helt mat efter brug af forkerte produkter, og frisering imens håret er fugtigt.

Håret var så filtret, at det tog omkring 1 times tid at frisere ud med en tangle teezer

Step 1 Når det er endt så galt, som det er her, så skal håret forsigtigt (og det kan være svært!) og med god tålmodighed friseres med en tangle teezer. I dette tilfælde var alle 3 baner filtret fuldstændigt sammen.
Her kan mit trænede øje spotte med det samme, at håret bestemt ikke har det godt. Her er det blevet vasket med TIGI Resurrection DUO, og er lagt til at tørre første gang.

Grunden til, at håret ser ud som det gør, er simpelthen fordi det flere gange er blevet friseret imens det var fugtigt/vådt. Det betyder at når du frisere håret imens det er fugtigt (især med farver der er lysere end farve #2), så trækker håret sig tilbage igen, hvis børsten får fat i en lille knude. Alt håret har fra start været enten sort eller sortbrunt, så derfor bliver det udsat for meget kemisk lysning for at opnå de andre farver på farvekortet. Det gør håret ekstra skrøbeligt og nærmest elastisk, ligesom vi kender fra vores eget hår.

Step 2 Vi lader håret få gode mængder TIGI Serious Conditioner og TIGI Resurrection Conditioner. Lader håret lufttørre (såfremt det ikke er påsat), og afslutter med TIGI Silky Smooth Serum.
Så er vi igang efter 2. hårvask med brug af hårkur og balsam i gode mængder. Anden gang bruger jeg dog ikke shampoo, men kun plejende produkter, for at give håret ny beskyttende "belægning".

Hvis håret ikke bruges, er det iøvrigt sådan her det skal opbevares. Altid flettet stramt, så håret ikke filtre.

Step 3 Håret fik lov til at lufttørre. Da håret var helt tørt, fik det så meget TIGI Silky Smooth Serum, at det blev helt vådt igen. Jeg lod det tørre ind, og friserede med en tangle teezer. Så kom jeg mere serum i, og flettede håret som på billedet.
Så er det tid til at se resultater! Hva'be'har! Det er ikke nemt at fange på billeder, men håret har fået en snært at glans tilbage, og kan rent faktisk friseres igennem med fingrene uden problemer.

Nu kan håret påsættes igen, og herefter det vigtigt, at man bliver ved med at bruge de rigtige produkter, og man skal nok også bruge ekstra meget TIGI Silky Smooth Serum, nu hvor håret har været udtørret!

Voila!Matte hair extensions får ekstrem glans!


Endnu et eksempel på hair extensions der ikke har haft det nemt. Håret er blevet udtørret på grund af behandling med forkerte produkter. Dette er før og efter behandling.

Her kan man virkelig se forskellen, og hvor meget denne SOS-behandling kan gøre!


KURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser