Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail


Hjem › Beauty › VølveScrubs


Scrub No.3 med pebermynte, rosmarin og salvie

PÅ LAGER
190.00 DKK
Den lækreste salt bodyscrub med rosmarin, salvie og pebermynte. Efterlader huden _gennemfugtet_! Jeg elsker alle de lækre scrubs fra Vølve. Ingen andre scrubs føles så luksuriøse og giver så velfugtet en hud, længe efter dit bad er ovre.

Salvie er en gammel lægeplante kendt for sin antiseptiske virkning, og stammer fra det latinske salvere, der betyder at frelse eller være ved godt helbred. Det er en naturlig bakteriedræber, og er virksom mod knopper og urenheder.

Urten rosmarin har meget stærke antioxidante egenskaber. Rosmarinolie virker desuden desinficerende og afslappende. Pebermynte har en positiv effekt på muskelinfiltrationer, -kramper og generel ømhed, samt stimulerer blodcirkulationen.

Udover at dufte dejligt har pebermynteolie smertestillende egenskaber. Det lysegrå, uraffinerede atlanterhavssalt er salt i sin helt naturlige form, hvorfor det bibeholder dets naturlige indhold af mineraler og sporstoffer, som er med til at give det sin egen særlige karakter og de gavnlige virkninger på huden.

Olien er Vølves egen blanding af økologisk tidselolie og rapsolie.

Størrelse: 250 ml
I mange år har jeg arbejdet med det helt samme hair extensions, og har heldigvis fået en masse tilfredse kunder, som sætter ligeså meget pris på hårkvaliteten, som jeg selv gør.

Når du handler hair extensions hos mig, så får du hair extensions, som er behandlet med silikone. Denne belægning må og skal du bevare så længe som muligt.

Silikone & Hair extensions

Læs meget gerne mit blogindlæg Silikone & Hair extensions

Dybdegående information om hårtypen

Se min dybere beskrivelse af den type hair extensions jeg tilbyder her.

Syntetisk hår kræver tålmodighed
Hvis du aldrig har arbejdet med syntetisk hår før, så er det en god ide at sætte ekstra god tid af. Det kan også være en god ide, at købe ekstra hår, i tilfælde af, at håret skulle filtre sammen. Det er meget vigtigt, at holde håret adskilt hele tiden, da det nemt kan filtre sammen. Når først håret er filtret sammen, er det næsten umuligt at skille ad igen.

Hvor meget hår skal du bruge?
Det er meget forskelligt, og kan være svært at vurdere. Nedenstående er vejledende tal:
Boxbraids i normalt hår: Typisk 4-6 pakker
2 lange dutchbraids: 1-2 pakker

Afslutning til boxbraids
Med dette hår i kinesisk fiber, dypper du blot de afsluttede boxbraids i varmt vand, for at lukke fletningen.For at få den bedste oplevelse med dine nye hair extensions, skal du følge min plejevejledning nøje. Sørg for at læse op på den, inden køb, så du ved hvilke produkter der skal bruges, og hvordan håret skal behandles.

Jeg ønsker kun, at du får den absolut bedste oplevelse, så derfor har jeg brugt meget tid på, at give dig som kunde, så meget materiale som muligt. Jeg skulle gerne have dækket alle tænkelige situationer, så du ved præcis hvad du må gøre og helst ikke skal gøre.


De produkter du skal bruge

Hvis du ønsker den bedst mulige oplevelse, er det meget vigtigt, at det er præcis disse produkter du bruger til dine nye hair extensions.

Shampoo & Balsam TIGI Resurrection serien
Silicon Mix Silicon Mix Intensive Treatment
Hårbørste Tangle teezer
Beskyttelse Varmebeskyttelse

Klik her for at læse en dybere beskrivelse af produkterne.
Bruges på kroppen i badet.
Giv områder med hård eller tør hud, fx albuer og fødder ekstra opmærksomhed. Skyl det overskydende salt og olie af. Brug den 2-3 gange om ugen.

Også rigtig god i et fodbad til trætte og ømme fødder.

Bør ikke bruges i ansigtet.
Produkter helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Alle produkterne er velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier. Baseret på helende nordiske planteekstrakter.
DK: Uraffineret havsalt, rapsolie, tidselolie*, rosmarinolie*, pebermynteolie*, salvieolie*, azulenblå* INCI: Sodium Chloride, Olus Oil, Carthamus Tinctorius Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Salvia Officinalis Oil, Mentha Piperita Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Guaiazulene *= Økologiske ingredienser

Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK
GLS 38,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort