Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail


Hjem › Selvbruner › That soSelvbruner spray


ThatSo Grafiitan

PÅ LAGER
250.00 DKK
ThatSo GRAFFITAN

Mange er blevet vilde med Graffitan selvbruneren, da man får lidt mere produkt for pengene i forhold til den meget populære ThatSo Dark selvbruner, og samtidig giver den en lidt dybere farve, med sin DHA på 8%.

Hvis du er helt nybegynder indenfor spraytan, eller hvis du helst ønsker et produkt, som ikke kan ses, når det påføres, så kan jeg anbefale ThatSo Clear, som er lidt lysere i farven, men samtidig gennemsigtig når den påføres. Den kan du nemt påføre i starten af dagen, i et tyndt lag, for den mest naturlige og lækre sommerkulør. Den vil ikke smitte af, den tørre super hurtigt ind, så du ikke mærker den i løbet af dagen, og du undgår at se beskidt ud, som med selvbrunere der indeholder bronzer.

Når det så er sagt, så er denne GraffiTAN også super nem at bruge, det kræver blot, at man lige kender alle tricks. Herunder finder du mine tips til påføring af en perfekt tan.

Tip #1 Spray altid produktet på i et tyndt lag. På den måde sparer du produkt, og opnår samtidig en naturlig farve, uden ujævnheder.

Tip #2 Byg eventuelt farven op, ved at påføre et tyndt lag, lade det tørre 10-15 minutter, og derefter påføre et tyndt lag igen. Det første lag skal helst have lov til at sidde lidt før du påfører det næste. På den måde, får du mest boost i farven, for mindst produkt.

Tip #3 Påfør altid i cirkelbevægelse og med afstand (20-40cm). Sådan undgår du at få mærker og ujævn tan. Hvis du kombinerer denne teknik med tynde lag, er du garanteret, en perfekt tan!

Tip #4 Husk altid at skrubbe huden grundigt, inden du påfører produktet. Det er så utroligt vigtigt, at huden er forberedt korrekt. Brug ikke bodyscrubs eller andre produkter, som kan indeholde olie. Som det sidste i badet, bruger du en helt almindelig eksfolieringshandske, uden brug af produkter, kun handsken.

Tip #5 STOP! Ja, stop altid mens legen er god. Undgå at påføre en helt masse produkt på en gang, fordi du ikke føler, at du kan se farven tydeligt nok. Den farve du kan se, når du påfører produktet, er ikke den endelige farve, det er kun bronzeren, dvs. en slags makeup, som vaskes af igen senere. Hvis du påfører et tykt lag produkt på en gang, så vil du spilde en masse produkt. Arbejd hellere i tynde lag, med tørretid imellem. Du vil næsten garanteret opnå det samme resultat, men for mindre produkt og uden at føle dig klistret på huden.

Selvbruner på spraydåse, som er nem at styre. Graffitan giver en lidt mørkere farve, men ved brug af et meget tyndt lag, kan du sagtens få en ganske naturlig glød, som ikke er for voldsom.

Størrelse: 250 ml
DHA: 8%
I mange år har jeg arbejdet med det helt samme hair extensions, og har heldigvis fået en masse tilfredse kunder, som sætter ligeså meget pris på hårkvaliteten, som jeg selv gør.

Når du handler hair extensions hos mig, så får du hair extensions, som er behandlet med silikone. Denne belægning må og skal du bevare så længe som muligt.

Silikone & Hair extensions

Læs meget gerne mit blogindlæg Silikone & Hair extensions

Dybdegående information om hårtypen

Se min dybere beskrivelse af den type hair extensions jeg tilbyder her.

Syntetisk hår kræver tålmodighed
Hvis du aldrig har arbejdet med syntetisk hår før, så er det en god ide at sætte ekstra god tid af. Det kan også være en god ide, at købe ekstra hår, i tilfælde af, at håret skulle filtre sammen. Det er meget vigtigt, at holde håret adskilt hele tiden, da det nemt kan filtre sammen. Når først håret er filtret sammen, er det næsten umuligt at skille ad igen.

Hvor meget hår skal du bruge?
Det er meget forskelligt, og kan være svært at vurdere. Nedenstående er vejledende tal:
Boxbraids i normalt hår: Typisk 4-6 pakker
2 lange dutchbraids: 1-2 pakker

Afslutning til boxbraids
Med dette hår i kinesisk fiber, dypper du blot de afsluttede boxbraids i varmt vand, for at lukke fletningen.For at få den bedste oplevelse med dine nye hair extensions, skal du følge min plejevejledning nøje. Sørg for at læse op på den, inden køb, så du ved hvilke produkter der skal bruges, og hvordan håret skal behandles.

Jeg ønsker kun, at du får den absolut bedste oplevelse, så derfor har jeg brugt meget tid på, at give dig som kunde, så meget materiale som muligt. Jeg skulle gerne have dækket alle tænkelige situationer, så du ved præcis hvad du må gøre og helst ikke skal gøre.


De produkter du skal bruge

Hvis du ønsker den bedst mulige oplevelse, er det meget vigtigt, at det er præcis disse produkter du bruger til dine nye hair extensions.

Shampoo & Balsam TIGI Resurrection serien
Silicon Mix Silicon Mix Intensive Treatment
Hårbørste Tangle teezer
Beskyttelse Varmebeskyttelse

Klik her for at læse en dybere beskrivelse af produkterne.
That so tilbyder nogle af de bedste tanning produkter på markedet, til fornuftige priser.

Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK
GLS 38,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort