Salon & webshop holder lukket i dag, fredag d. 22. februar

Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg

TanCan The Original Bronze Self-Tanning Spray - Selvbruner Spray 250 ml.
Instant bronzer - for face & body

Få en dyb tan øjeblikkeligt. Påfør sprayen med store armbevægelser, lad tørre ind. Efterlad gerne på huden i 3-4 timer, hvor efter den kan skylles af.

Du kan også sove med produktet på huden natten over. Hvis du ønsker en længerevarende tan, skal huden forberedes og skrubbes godt inden påføring.

Brug også TANCAN Bronze som ekstra kulør ovenpå din makeup. Hvis du ikke lige har tiden til at planlægge en fuld påføring af TANCAN, så sprayer dette produkt så fint, at du blot kan påføre den ovenpå din makeup, for at give lidt ekstra kulør for dagen. Farven skylles af igen, når du renser dit ansigt.

Fri for parabener, mineralolie og parfume

Naturlige ingredienser
Aloe Vero, hvid te og erythrulose

TANCAN Bronze Brun-uden-sol giver huden dyb og holdbar kulør på få minutter. Sprayen lægger sig i et fint lag på huden, og skal ikke fordeles, men blot tørre ind i ganske få minutter efter påføring.

Ingredienser:
Aqua, Dimenthyl Ether, Alcohol Denat, Dihydroxyacetone, Dipropylene Glycol, Erythrulose, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Camellia Sinensis (White tea) Leaf Extract, DMDM Hydantoin, Glycerin, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Sodium Metabisulfite, Magnesium Stearate, CI 1940, CI 17200, CI 42090Forbered huden inden brug
Hvis du forbereder din hud inden behandling med selvbruner, så vil du opleve en længere, flottere og mere jævn farve. Sørg for at tage et langt bad. Vask hår og brug sæbe som du plejer. Barbér ben. Afslut med en grov skrubbehandske på det område, hvor du vil bruge selvbruneren.

Vedligeholdelse af din farve
Brug af selvbruner har typisk ikke så lang en holdbarhed, så det er vigtigt, at du gør hvad du kan, for at forlænge holdbarheden. Her er det vigtigt at undgå lange bade, helst ikke svede for meget og så ellers smørre dig godt ind i lotion/olie. Desto mere velfugtet din hud er, desto pænere falmer farven.

Hvordan finder man en god selvbruner?
En god selvbruner har altid grønne pigmenter i farven. De grønne pigmenter er med til at gøre farven naturlig, og ikke orange.

Hvordan får man en pæn farve på hænderne?
Pas altid på med selvbruner på hænderne. Jeg anbefaler at bruge en spray selvbruner. Sørg for at hænderne er skrubbet godt med en skrubbehandske. Kom derefter et tyndt lang creme på, og gerne et lidt tykkere lag på selve neglene og neglebånd. Spred og bøj fingrene. Med en god afstand, sprayer du et meget fint lag på hånden. Hold stadig fingrene bøjet imens du lader selvbruneren tørre ind. Blæs eventuelt med en føntørre. Når hånden føles nogenlunde tør, så fortsætter du med den anden hånd. For at være sikker på ikke at ødelægge farven, kan du eventuelt lige vente en halv times tid imellem hver hånd.

Kan jeg stadig blive brun af solen?
Selvbruner i solen kan sagtens lade sig gøre, men vær opmærksom på, at selvbruneren ikke beskytter dig mod solens stråler, så du vil stadig blive brun af solen, og eventuelt solskadet. Så skyl din selvbruner af, og påfør solcreme. Mange foretrækker at bruge selvbruner inden ferie, så man har en grundfarve, som man derefter kan bygge op på ferien.

Anti age selvbruner
Golden Beauty selvbruner
That so clear
That so dark
That so Glam Body Mousse
That so Glam Legs
That so Extra Dark

KURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser
Betalingskort