Torsdag d. 16. august sender jeg ikke pakker. Jeg sender som normalt fredag, og alle ordre foretaget inden lørdag kl. 12. Fra lørdag kl. 12 er der ferielukket indtil tirsdag d. 28. august, hvor jeg sender pakker som normalt igen ;-)

Kundelogin
Indkøbskurv
Hair extensions
Hurtig levering
Køb inden kl. 17


Thats so Sun Makeup selvbruner Dark 125 ml


149.00 DKK


Thats so Sun Makeup Dark 125 ml.

Meget populær hjemmespray fra Thats so. Frisk og behagelig aroma af vanilie og mandel.

Dåsen er en kontinuerlig spray og kan benyttes med bunden i vejret, perfekt til spray tan af dine ben. Softdyssen forstøver sun makeup væsken til en fin sky, som blidt lægger sig på din hud.

Denne væske indeholder bronzer, så du kan se farven med det samme. Hvis du trykker og slipper, trykker og slipper, trykker og slipper, kan der komme "klatter" ud, hold derfor knappen nede. Hold knappen nede og styr dåsen hen over ansigtet i cirkler i en afstand af 30-40 cm. Pas på ikke at komme for meget på, hellere for lidt end for meget. Den forstøvede væske lander tit på brystet, så vær varsom med at spraye dig på brystet igen. Dåsen kan til og med spraye selvom den vender på hovedet! DARK med bronzer, for en farve nu og her. Den kan f.eks. være god om morgenen, og kan bruges under din daglige makeup.

Hvis du gerne vil have en mørk farve, så kom et tyndt lag selvbruner på, afvent og lad den tørre ind, og kom endnu et lag på. På denne måde kan du selv styre det færdige resultat.

Den er SÅ LÆKKER!!

Inkl. anti-age ingredienser
Fri for parabener
Tørrer hurtigt
Bliver ikke orange!
Fordeler sig jævnt på huden
Kan vendes på hovedet ved påføring

DHA: 6%

Denne farve holder typisk 3 dage.

Brug eventuelt en selvbruner handske sammen med denne selvbruner.
Forbered huden inden brug
Hvis du forbereder din hud inden behandling med selvbruner, så vil du opleve en længere, flottere og mere jævn farve. Sørg for at tage et langt bad. Vask hår og brug sæbe som du plejer. Barbér ben. Afslut med en grov skrubbehandske på det område, hvor du vil bruge selvbruneren.

Vedligeholdelse af din farve
Brug af selvbruner har typisk ikke så lang en holdbarhed, så det er vigtigt, at du gør hvad du kan, for at forlænge holdbarheden. Her er det vigtigt at undgå lange bade, helst ikke svede for meget og så ellers smørre dig godt ind i lotion/olie. Desto mere velfugtet din hud er, desto pænere falmer farven.

Hvordan finder man en god selvbruner?
En god selvbruner har altid grønne pigmenter i farven. De grønne pigmenter er med til at gøre farven naturlig, og ikke orange.

Hvordan får man en pæn farve på hænderne?
Pas altid på med selvbruner på hænderne. Jeg anbefaler at bruge en spray selvbruner. Sørg for at hænderne er skrubbet godt med en skrubbehandske. Kom derefter et tyndt lang creme på, og gerne et lidt tykkere lag på selve neglene og neglebånd. Spred og bøj fingrene. Med en god afstand, sprayer du et meget fint lag på hånden. Hold stadig fingrene bøjet imens du lader selvbruneren tørre ind. Blæs eventuelt med en føntørre. Når hånden føles nogenlunde tør, så fortsætter du med den anden hånd. For at være sikker på ikke at ødelægge farven, kan du eventuelt lige vente en halv times tid imellem hver hånd.

Kan jeg stadig blive brun af solen?
Selvbruner i solen kan sagtens lade sig gøre, men vær opmærksom på, at selvbruneren ikke beskytter dig mod solens stråler, så du vil stadig blive brun af solen, og eventuelt solskadet. Så skyl din selvbruner af, og påfør solcreme. Mange foretrækker at bruge selvbruner inden ferie, så man har en grundfarve, som man derefter kan bygge op på ferien.

Anti age selvbruner
Golden Beauty selvbruner
That so clear
That so dark
That so Glam Body Mousse
That so Glam Legs
That so Extra Dark

KURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser