Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail
Du kan nu forudbestille hair extensions der er på vej. Levering start august.
FERIELUKKET Der sendes pakker igen d. 3. august

HjemBlogSpraytan ⇢ Hvor mørk bliver man af spraytan?

Hvor mørk bliver man af spraytan?

Den 11. september 2019 i Spraytan af Mette Theilgaard

Jeg bliver tit spurgt til, hvor mørk man bliver af de enkelte spraytan behandlinger. Rigtigt mange har svært ved, at vælge den helt rigtige nuance til der passer til deres hudtone.

I dette blogindlæg kommer jeg lidt ind på, hvad man skal forvente af en spraytan behandling, både mht. dybden af farven, men også lidt om holdbarhed og undertoner.

Hvis du aldrig har prøvet spraytan før, så start forsigtigt ud med f.eks. St. Tropez Express, som er en farve der løbende bliver mørkere.
Hvis du vil være sikker på, at få den bedst mulige oplevelse med spraytan, så skal du selvfølgelig først og fremmest sætte dig ind i vejledningen, og derefter skal du vælge en farve, hvor du er sikker på, at du selv kan styre resultatet. Med en farve som St. Tropez Express, vil du få en anelse farve ved påføring, men først efter 2-3 timer begynder du, at få en farve der kan ses. Jeg synes personligt ikke, at man skal gå i bad efter 1 time, men derimod helst vente 3 timer, og også gerne længere tid.

St. Tropez Express vil give dig et naturlige resultat, hvor ingen vil kunne spotte, at din kulør er en spraytan behandling.

Du er vant til selvbruner, og vælger altid helst de mørkeste farver

Bum! Så er det spild af krudt, at starte ud med St. Tropez Express. Jeg tror simpelthen du vil synes, at farven er for naturlig. Lad os hellere hoppe ud i LUKSUS COCO, som er virkelig populær i salonen.

LUKSUS COCO giver dig en masse bronzer ved påføring. Går du bad efter 4 timer, så vil du formentlig føle, at alt farven vaskes af. Men efter dét bad og 4 timer, vil farven fortsat arbejde videre, og vil blive mørkere. Ofte anbefaler jeg, at man lader den virke i længere tid, så man ikke får dette chok.De eneste farver du skal passe på med, er St. Tropez Extra Dark, St. Tropez Dark, ThatSo Dark & Fake Bake Darker

Det lyder måske som en røver, men alle de andre farver, kan du roligt få, uden at føle dig for mørk, misfarvet eller føle, at du har fået spraytan. Alle de andre farver er meget naturlige, og hvis du ellers du gør dit bedste for, at følge vejledningen, så vil det slet ikke føles som en spraytan behandling.

Har du røde pigmenter i huden?
Fake Bake, Luksus Coco og ThatSo synes jeg, at man skal passe på med, hvis man ved, at man har røde pigmenter i huden. Dermed ikke sagt, at man ikke kan få en super flot farve, men hvis du har røde pigmenter i huden og prøver en behandling med St. Tropez, så er jeg sikker på, at du vil føle, at din spraytan behandling blev endnu bedre! St. Tropez er nemlig baseret på en grøn undertone, så det vil gå ind og neautralisere lidt af det røde pigment, så din tan vil blive endnu mere naturlig.

Vil dine ben eller ansigt, aldrig blive særligt mørke?

Desværre vil de områder, hvor vi har svært ved, at tage imod farve, uden i solen, være de samme områder, som påvirkes under en spraytan behandling. For at løse dette problem, bør man vente til farven har fået lov til at trække, og lige efter 1. bad, påfører man en selvbruner af god kvalitet, på det område, hvor man ønsker, at få mere farve.

Se mit udvalg af de bedste selvbrunere herKontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Nygade 13
9400 Nørresundby
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort