Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail
Du kan nu forudbestille hair extensions der er på vej. Levering start august.
FERIELUKKET Der sendes pakker igen d. 3. august

HjemBlogHair extensions ⇢ Valg af produkter til extensions

Valg af produkter til extensions

Den 19. juli 2023 i Hair extensions af Mette Theilgaard

Dyre produkter er ikke nødvendigvis de bedste, at bruge til hair extensions. Til mine hair extensions, bør du altid kun bruge nedenstående produkter! På den måde sikre vi os, at du får den bedst mulige oplevelse med dine nye hair extensions.

Disse produkter har jeg personligt udvalgt, og naturligvis testet igennem længere tid, og derfor synes jeg, at det er de bedste produkter til hair extensions.

Shampoo & balsam TIGI Resurrection DUO
Mange tænker muligvis, at det er mange penge for shampoo & balsam, men i virkeligheden får du hele 750 ml af hvert produkt.
Man føler måske også, at shampoo & balsam næppe kan gøre den store forskel, men med disse 2 produkter kan du virkelig forlænge levetiden på dine hair extensions. Det er dog vigtigt, at du kun bruger begrænset med shampoo i selve dine hair extensions. Balsammen kommer du slet ikke til, at kunne undvære! Brug gerne balsammen som en hårkur også. Det er vanvittigt effektivt, at bruge ekstra tid på, at fordele en stor mængde grundigt, og lade den sidde 1 times tid. Dit hår bliver silkeblødt! Det er vigtigt og forstå, at det skal være denne udgave fra TIGI Bed Head.

Ekstra varmebeskyttelse Four Reasons Heat Shield
Denne varmebeskyttelse sprayer en ultra fin mist, som beskytter mod føntørring, glatning og brug af krøllejern. Tynger ikke håret og dufter fantastisk!

Hårkur Silicon Mix Hair Treatment
Dette er et nyere produkt på hylden. Det har eksisteret i mange mange år, men nu har jeg endelig fået det til Danmark. Dette produkt gør en forskel, og forskellen ses og mærkes øjeblikkeligt! Hvis du bruger dette produkt i din rutine fra start, så har du lækkertog glansfuldt hår, som ikke knækker eller filtre. Husk at bruge hårkuren natten over, og husk også altid at afslutte med din TIGI Conditioner.

BIMBOW Detangling Brush Detangling brush
Mange i branchen har tendens til, at anbefale en Wet Brush til frisering af dine hair extensions, men det fraråder jeg på det kraftigste! Hvis du har en lille filt-knude i dine hair extensions (hvilket forhåbentligt aldrig sker), så vil du klart opleve, at din Wet Brush vil sidde fast, og du er nødt til at være lidt voldsom med børsten, for at få knuden ud. Og er det mon godt eller skidt for dine skrøbelige extensions eller for den sags skyld, din hovedbund? BIMBOW Detangling brush derimod - den har så bløde børster, at den giver efter for hårde knuder, men så bliver man blot ved med at frisere, til knuden er væk, eller måske bruger fingrene, hvis dette kan lade sig gøre.

Følger du vejledningen 100%, og ikke udsætter dine extensions for slemme ting (slidte glattejern, klorvand, saltvand, for meget hårspray m.f.), så er det bestemt ikke umuligt, at have dine hair extensions i op til 12 måneder!


Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Nygade 13
9400 Nørresundby
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort