Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail
Ferielukket fra d. 17. april til og med 25. april.
Sidste chance for afsendelse inden ferie, er tirsdag kl. 15 <3

HjemBlogHair extensions ⇢ Vask og pleje af trenser

Vask og pleje af trenser

Den 19. juli 2023 i Hair extensions af Mette Theilgaard

Hvis du har trenser påsat med f.eks. flettemetoden, microweft eller easyweft, så har du en meget præcis vejledning til, at pleje og vaske håret her. Husk at anskaffe dig de rigtige plejeprodukter, sammen med dit køb af hair extensions.

De vigtigste ting!

⇢ Vask ikke håret for ofte, men heller ikke for sjældent
⇢ Frisér aldrig håret imens det er fugtigt/vådt
⇢ Flet altid håret når du skal sove
⇢ Gå aldrig i seng med vådt/fugtigt hår
⇢ Begræns brug af glattejern og krøllejern
⇢ Lad altid håret lufttørre minimum 20 min inden føn
⇢ Brug ekstra balsam de hårvaske, hvor du ikke bruger hårkur
⇢ Opdel håret og frisér grundigt, hvis dit naturlige hår ofte knuder sammen
⇢ Håret kommer fra forskellige personer, så sørg for at lytte til, hvad håret har brug for
⇢ Brug Silicon Mix hårkur natten over, helst 1 gang om ugen (men lyt til hvad håret har brug for)
⇢ Udsæt aldrig håret for salt og/eller klorvand
⇢ Frisér kun med en BIMBOW Detangling brush
⇢ Brug hellere fingrene til at holde håret fri for knuder i løbet ad dagen, end en hårbørste. For meget frisering slider på overfladen af håret
⇢ Begræns brug af shampoo, men skru op for balsam
⇢ Sørg for at bruge de produkter jeg anbefaler fra TIGI (Klik her for at se hvilke du har brug for)

Produkter til hair extensions

Selve hårvasken & plejeprodukter


Start med at frisere håret grundigt med din BIMBOW Detangling Brush. Gør håret vådt. Påfør shampoo imellem dine baner, sørg for at skylle grundigt, og frisere håret med fingrene imens du skyller. Jeg tager typisk brusehovedet ned, og skyller direkte i hovedbunden.

Så er det tid til hårkur, hvis du ønsker dette. Påfør Silicon Mix i håndklædetørt hår. Brug tid på at fordele det imellem hårstråene. Det er vigtigt, at bruge nok produkt, så alle hårstrå får glæde af hårkuren, ellers får du slet ikke den fulde effekt. Lad hårkuren virke helst minimum 1-2 timer. ALLER helst natten over! Hvis du lader hårkuren virke længe, så husk at kom en plastikpose over, så produktet ikke tørre ud.

TIP 1: Sørg for at lade håret være meget håndklædetørt, når du påfører hårkur. Det må ikke være for vådt!

TIP 2: Vær grundig med at fordele hårkuren. Det gør effekten meget bedre! Lad være med at sjuske.

TIP 3: Desto længere trækketid, desto bedre effekt! Rigtigt mange, har absolut bedst virkning, ved at lade hårkuren trække natten over.


P.S. Din hårkur på 450 ml. skal helst ikke holde længere tid end 2-3 måneder. Hvis den gør, så ved du, at du bruger for lidt produkt!

Skyl hårkuren grundigt ud. Påfør TIGI Resurrection Conditioner, sørg for at få fordelt produktet grundigt. Lad meget gerne balsammen virke lidt også - måske 10-15 minutter. Skyl håret, men undlad at skylle al produktet ud. Der må gerne sidde lidt balsam tilbage, da det hjælper på blødheden og at du ungår filt.

Klem håret tørt med håndklædet. Spray din varmebeskyttende olie i håret. Hvis dine hair extensions er meget tørre, må du gerne give den et ekstra sprøjt. Lad eventuelt håret lufttørre lidt. Afslut med grundig føntørring af især din hovedbund. Når håret er helt tørt kan du frisere med din BIMBOW Detangling Brush, og eventuelt bruge lidt olie i spidserne.

Dagene imellem hårvask
Når du tager din fletning ud om morgenen, så børst med din BIMBOW Detangling Brush, spray lidt Bambu Leave-in spray i håret og børst igen. Brug eventuelt et sprøjt i håret, inden du fletter det om aftenen også.

Lyt til dine hair extensions! Hvad har de behov for? Typisk anbefaler jeg brug af hårkuren natten over, helst 1 gang om ugen. For mørkt hår, kan du måske gå lidt længere tid, for lyst hår, er det virkelig vigtigt, som minimum 1 gang om ugen.

Udskyd hårvasken, men ikke alt for længe

Ofte har man slet ikke lyst til at vaske håret for meget, da det kan være lidt et tidskrævende projekt. Dine hair exensions har ikke godt af, at blive vasket for ofte, men igen, har de heller ikke godt af, at der hober sig skidt, snavs og produktet op i håret. Vask helst hver 3. dag, så er du sikker på, at du ikke vasker for ofte, men der hober sig heller ikke produkter op i håret.

Skær ned på brug af shampoo

Med mindre dine hair extensions føles meget "beskidte", så undlad helt at bruge shampoo i dem, da blødheden i håret, bevares længere. Nogle gange kan man dog mærke, hvis håret ikke føles blødt, at så er det tid til at nulstille håret for ophobede produkter, samt skidt og snavs.

Er skaden sket? Har du brugt de forkerte produkter?

Det sker for rigtigt mange, men der er stadig håb! Ofte bliver håret helt mat ved brug af de forkerte produkter. Eller hvis man har brugt for meget shampoo i længderne. Det betyder at vi nu skal have givet håret glans igen. Det kræver tålmodighed og en masse produkt, men det virker! Især når man har været på ferie, dyrket meget motion eller har haft en tralv hverdag, så kan håret nemt få brug for en SOS-behandling! Kom ud og få købt dig de rigtige produkter fra TIGI med det samme.

Sådan redder du tørre hair extensions


Håret stammer fra forskellige personer, så lyt til hårets behov

Ofte kommer det bag på nogle, at håret ikke gør "som det plejer", men husk på, at håret ikke kommer fra blot 1 person. Så derfor er det vigtigt, at du lytter til, hvad håret har brug for, og hvordan gør man så lige det?

Hvis dine extensions bliver matte på overfalden, så har de straks brug for noget kærlighed. Hvad du har brugt hidtil, har simpelthen ikke været godt nok. Ofte kan man faktisk mærke straks man kommer ud af badet, om de produkter man har brugt, har været effektive nok. Hvis dine hair extensions føles bløde som smør, så betyder det som regel, at dine extensions har fået noget, som det har været glad for.

Et flabet tip fra mig: Lad være med, at prøve tusindvis af forskellige hårkure, som du synes ser lækre ud på emballagen. Hold dig til de produkter, som vi ved der virker. Dine hair extensions har kostet mange penge, så lad være med at eksperimentere for meget.


Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Nygade 13
9400 Nørresundby
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort