Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail
HjemBlogHair extensions ⇢ Silikone og hair extensions

Silikone og hair extensions

Den 4. juni 2020 i Hair extensions af Mette Theilgaard

Skal I så høre en hemmelighed? Let's be real, det meste hair extensions på markedet, er propfyldt med silikone fra fabrikken. Der er INGEN der vil snakke om det, men det er den absolutte sandhed. Hvis du har silkebløde hair extensions, som ligeså stille mister deres glans, og begynder og filtre, VUPTI - Så er det fordi silikonen er ved og blive vasket/slidt af.

Det første tegn er altid, at håret bliver mat, og begynder at give dig problemer. Så hvis du ikke allerede har fået fat i GODE plejeprodukter til dit hår, så skal du igang hurtigst muligt, så du kan nå at redde så meget af dine extensions som muligt, før det knækker af.

Vedligehold silikonen på dine hair extensions
I stedet for at se til, imens dine plejeprodukter renser silikonen af for hurtigt, så skal du igang med at vedligeholde silikone belægningen istedet. Hvis du konstant fylder mere silikone på, så er udsigterne til udtørrede, matte hair extensions, virkelig lange, og sådan har du hair extensions der holder i LANG tid.

Hvad er definitionen af gode produkter?

Ja, her kan jeg formentlig blive uenig med mange indenfor faget. Jeg synes ærligt talt ikke, at fordi et produkt kommer fra en hylde i en frisørsalon og hedder noget meget fancy, så er det oplagt at bruge i hair extensions også. Generelt er jeg lidt ødelagt af det hav af dårlige, overpriced hårprodukter i branchen. MEN, det fancy produkt fungerer 99% sikkert overhovedet ikke til dine hair extensions, fordi dine hair extensions har brug for en belægning (silikone), og får ikke en dyt ud af, at man plejer det med et hundedyrt produkt med tonsvis af proteiner i. Her skal det siges, at hvis du har ubehandlede hair extensions, så gælder alt det jeg nævner, naturligvis ikke. Der er helt andre regler for ubehandlet hår.

Behandlet, eller ikke behandlet, hvordan ved man det?
Jeg har arbejdet med hair extensions i mange år, og der findes et stort udvalg af forskellige typer af hår på markedet, men hair extensions i menneskelige prisklasser, vil typisk være silikonebehandlet. Hair extensions i fantastisk kvalitet, som ikke er silikonebehandlet, er betydeligt dyrer. Man kan kende forskel, ved at silikonefri hair extensions, er langt mere matte på overfladen, hvor hår med silikone, er unaturligt blankt.

Men jeg hører altid at silikone er skidt for håret?
Ja, det er markedet blevet rigtig god til at fortælle os. Dog er det således, at det eneste silikone ofte kan være skidt for, er at hobe sig op i håret, så du ikke får en reel fornemmelse for tilstanden af dit hår. Men dét er typisk kun aktuelt i dit naturlige hår, ikke hair extensions.

Læs f.eks. Pudderdåsernes blogindlæg, som netop handler om silikone og myterne herom

Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Nygade 13
9400 Nørresundby
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort