Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail

HjemBlogHair extensions ⇢ Giv nyt liv til tørre extensions

Giv nyt liv til tørre extensions

Den 16. september 2019 i Hair extensions af Mette Theilgaard

Der er så utroligt mange, som aldrig helt tror på mig, når jeg fortæller, at helt ødelagte hair extensions, ofte godt kan komme til live igen. Især hvis håret er ødelagt pga. brug af forkerte produkter. Herunder har du min opskrift på genoplivning af helt udtørrede hair extensions.Hvad kan være årsagen til tørre extensions?

 • Den typiske fejl er brug af forkerte produkter
  Det eneste rigtige er produkterne der er nævnt her!)
 • Håret bliver ikke flettet om natten
 • Der bruges for meget eller forkert shampoo i længderne
 • Der bruges tørshampoo i hele håret. Tørshampoo skal kun i hovedbunden
 • Der glattes eller krølles for meget
 • Man går i seng med halvfugtigt eller vådt hår
 • Der bruges et gammelt glattejern (de kan tit overophede og lave stor skade)
 • Håret friseres imens det er vådt/fugtigt
 • Håret har været udsat for kraftig sol på en solferie
 • Håret er blevet udtørret af salt og/eller klorvand
 • Håret ligger løst på ryggen imens du kører meget bil (det svarer til ikke, at flette det om natten)
 • Du bruger den forkerte børste! ALTID kun brug en Tangle Teezer!

Det første tegn på, at dine hair extensions bestemt ikke har det godt, er hvis håret bliver helt mat på overfladen. Når først dette er sket, så skal du hurtigst muligt igang med, at følge denne vejledning! Keep reading!

Det sker for rigtigt mange, men der er stadig håb! Ofte bliver håret helt mat ved brug af de forkerte produkter. Eller hvis man har brugt for meget shampoo i længderne. Det betyder at vi nu skal have givet håret glans igen. Det kræver tålmodighed og en masse produkt, men det virker! Kom ud og få købt dig de rigtige produkter fra TIGI med det samme.

Udskyd hårvasken, men ikke alt for længe

Når du gør klar til hårvask, så vasker du med TIGI Resurrection Shampoo. På dette tidspunkt er det en god ide, at tage shampooen og komme den i længderne. Det anbefaler jeg kun, fordi der kan være rester af "dårlige" produkter i håret, og dem skal vi have renset ud. Gør det dog ikke til en vane, da det renser håret mere end nødvendigt. Nu hvor vi skal genoplive håret, så ville jeg vaske 2 gange med shampooen i hele håret, så vi kan være sikker på, at alt det dårlige produkt er ude af håret. Når shampooen er skyllet ud, er det tid til hårkur, og der bruger vi den mest effektive hårkur jeg kender! Silicon mix hårkuren påføres grundigt imellem alle hårstrå. Brug ekstra tid på at få det fordelt, da det er ekstra vigtigt, at alle hårstrå får en "belægning" udenpå, som giver håret glans, så vi undgår at håret filtre! Hvis du skal SOS-behandle dine hair extensions, så SKAL du lade hårkuren trække natten over, for at få den bedste effekt! Det kan være nødvendigt, at gøre det et par gange for bedst effekt! Når hårkuren skal skylles ud, må der gerne skylles grundigt, da hårkuren indeholder silikone, og det kan efterlade håret stift og bestemt ikke blødt.

Afslut med TIGI Resurrection Conditioner, som helst skal virke minimum 1 times tid, også gerne helst adskillige (6-8) timer. Skyl herefter, men skyl ikke det hele ud. Her må man godt sjuske lidt, og lade lidt produkt være tilbage, det hjælper nemlig også på den "belægning" vi gerne vil opnå.

Når vi kommer hårkur og balsam i håret, så gør vi det naturligvis altid i håndklædetørt hår, og vi gør det altid i nedadgående beværelser. Det kan absolut betale sig, at bruge et par ekstra minutter på, at fordele både hårkur og balsam grundigt imellem hårstråene.

Så er det ud af badet, og håndklædet omkring håret. Når du fjerner håndklædet igen, så klemmer du lige det sidste vand ud af håret med håndklædet. ALDRIG ruske rundt med håndklædet, og skade dine extensions! Klem fast, men nænsomt!

Så skal vi igang med føntørre og det er altid med hårets retning. Brug den varmeskyttende olie inden du føntørre. Brug aldrig en børste imens du føntørrer!

Vi bruger ALTID kun en Tangle Teezer til, at frisere håret med. Mange vejledes til, at bruge en Wet Brush, men hvis du sætter en Wet Brush på en filtknude, og gør det samme med en Tangle Teezer, så vil du straks forstå, hvorfor jeg aldrig vil anbefale en Wet Brush til hair extensions!!

Indtil du føler at håret er medgørligt, så fortsætter du blot med ovenstående procedure. Det er ikke sikkert, at det bliver 110% godt igen, men det burde komme til et punkt, hvor det ikke filtre i samme omfang, og hvor det har fået glansen tilbage. Når håret har været udtørret og trist, så vil jeg anbefale, at bruge hårkuren så ofte du har mulighed for det.

Brug IKKE hårkuren, hvis du kun har tid til at lade den sidde 15 minutter. Den SKAL sidde minimum 20-30 minutter, helst længere tid, før den har en effekt. Så er det bedre, at lade din balsam sidde i 10-15 minutter og spare på hårkuren til en dag, hvor du har god tid.

Klik her for at læse om et andet eksempel, hvor Silicon Mix også har bragt liv tilbage til tørre og filtede hair extensions

Drop alle ekstra produkter! Ofte ser jeg, at man desperat forsøger, at bruge alle de dyre og lækre hårkure man har derhjemme, eller desperat har været ude og købe. STOP! Prøv kun, at holde dig til de produkter, som jeg anbefaler. Tit skyder du simpelthen dig selv i foden, ved at tilføre andre produkter. Prøv og skær dem fra i en periode, og se om ikke det hjælper. Hvis du ønsker, at bruge en hårkur, så brug kun den jeg anbefaler!

Klip håret jævnligt

Ligesom vores eget hår bliver slidt i spidserne, så bliver hair extensions det også. Klip derfor gerne spidserne. Et par centimeter hver 2. måned bør gøre en stor forskel. Det behøver ikke at være meget, men desto mere du tager af, desto større er effekten. Del håret og ta' det frem over skuldrene. Ta' fat i en tot og klip "opad" med saksen. Gør det samme ved den anden tot. Det behøver ikke nødvendigvis at være perfekt, men du kan få en til at hjælpe dig.

Brug olie for at shine spidserne op

Det kan også være en hjælp på stride spidser, at komme en lidt tyk hårolie i. Men den må absolut kun komme på de yderste spidser, da den ellers kan fedte håret til. Pas på med at gøre det for tit, da det kan få et fedtet look istedet.

Glat spidserne, så de ser pænere ud

Har du et godt glattejern, så kan du også glatte de sidste 5-10 cm af spidserne. Det får dem lige til at ligge ned, og pynter gevaldrigt på stride spidser. Har du et lidt ældre glattejern, så kan det have modsatte effekt, men prøv dig lidt frem. Hvis spidserne føles endnu mere tørre efter du har glattet dem, så bør de klippes af.Håret på billedet herover, er blevet mishandlet over længere tid, med de helt forkerte produkter, så håret er blevet renset og udtørret for meget. Efter et par forsøg, er håret igen blevet glat på overfladen, og man kan straks se forskellen. Hår der ser ud som på billedet, ville jeg behandle med Silicon Mix, helst hvor det får lov til, at trække et par timer pakket i en plastikpose, så produktet ikke udtørre.


Produkter til dine extensions

Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Jeg tilbyder mit hår og andre produkter til brug i din salon.
Læs mere om at blive forhandler

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK
DAO 34,00 DKK
GLS 38,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort