Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg
HjemBlogHair extensions ⇢ Giv nyt liv til tørre extensions

Giv nyt liv til tørre extensions

Den 16. september i Hair extensions af Mette TheilgaardHvad kan være årsagen til tørre extensions?

 • Den typiske fejl er brug af forkerte produkter
  Det eneste rigtige er produkterne der er nævnt her!)
 • Håret bliver ikke flettet om natten
 • Der bruges for meget eller forkert shampoo i længderne
 • Der bruges tørshampoo i hele håret. Tørshampoo skal kun i hovedbunden
 • Der glattes eller krølles for meget
 • Man går i seng med halvfugtigt eller vådt hår
 • Der bruges et gammelt glattejern (de kan tit overophede og lave stor skade)
 • Håret friseres imens det er vådt/fugtigt
 • Håret har været udsat for kraftig sol på en solferie
 • Håret er blevet udtørret af salt og/eller klorvand
 • Håret ligger løst på ryggen imens du kører meget bil (det svarer til ikke, at flette det om natten)
 • Du bruger den forkerte børste! ALTID kun brug en Tangle Teezer!

Det første tegn på, at dine hair extensions bestemt ikke har det godt, er hvis håret bliver helt mat på overfladen. Når først dette er sket, så skal du hurtigst muligt igang med, at følge denne vejledning! Keep reading!

Det sker for rigtigt mange, men der er stadig håb! Ofte bliver håret helt mat ved brug af de forkerte produkter. Eller hvis man har brugt for meget shampoo i længderne. Det betyder at vi nu skal have givet håret glans igen. Det kræver tålmodighed og en masse produkt, men det virker! Kom ud og få købt dig de rigtige produkter fra TIGI med det samme.

Udskyd hårvasken, men ikke alt for længe

Når du gør klar til hårvask, så vasker du med TIGI Resurrection Shampoo. På dette tidspunkt er det en god ide, at tage shampooen og komme den i længderne. Det anbefaler jeg kun, fordi der kan være rester af "dårlige" produkter i håret, og dem skal vi have renset ud. Gør det dog ikke til en vane, da det renser håret mere end nødvendigt. Nu hvor vi skal genoplive håret, så ville jeg vaske 2 gange med shampooen i hele håret, så vi kan være sikker på, at alt det dårlige produkt er ude af håret. Når shampooen er skyllet ud, er det tid til hårkur, og der bruger vi den tungeste hårkur jeg kender! TIGI Serious Conditioner påføres grundigt imellem alle hårstrå. Du kan også bruge den nye Silicon mix hårkur. Brug ekstra tid på at få det fordelt, da det er ekstra vigtigt, at alle hårstrå får en "belægning" udenpå, som giver håret glans, så vi undgår at håret filtre! Når kuren er fordelt vil jeg anbefale, at du sover med den natten over, hvis du ikke lige kan overskue det, er det også okay bare at lade den virke en times tid. For at undgå, at hårkuren tørre helt ud, så vil jeg anbefale, at tage en pose omkring håret. Når hårkuren skal skylles ud, må der gerne skylles grundigt, da begge hårkure er meget fede i konsistensen og kan efterlade håret fedtet.

Afslut med TIGI Resurrection Conditioner, som helst skal virke minimum 1 times tid. Skyl herefter, men skyl ikke det hele ud. Her må man godt sjuske lidt, og lade lidt produkt være tilbage, det hjælper nemlig også på den "belægning" vi gerne vil opnå.

Når vi kommer hårkur og balsam i håret, så gør vi det naturligvis altid i håndklædetørt hår, og vi gør det altid i nedadgående beværelser. Det kan absolut betale sig, at bruge et par ekstra minutter på, at fordele både hårkur og balsam grundigt imellem hårstråene.

Så er det ud af badet, og håndklædet omkring håret. Når du fjerner håndklædet igen, så klemmer du lige det sidste vand ud af håret med håndklædet. ALDRIG ruske rundt med håndklædet, og skade dine extensions! Klem fast, men nænsomt! Inden vi går igang med føntørring, så kommer det næsten vigtigste step, og det hedder TIGI Ego Boost. Her er det vigtigt og vide, at desto mere du bruger af dette produkt, desto bedre virker det. Det er især denne serum, der er med til at give os en ny "belægning" på håret. Så nu sørger du derfor for, at du får kommet godt med serum i håret. Det må gerne være så meget, at du næsten ikke kan få dig til at komme mere i, og så kommer du bare lige en sjat mere i!

Så skal vi igang med føntørre og det er altid med hårets retning. Brug den varmeskyttende olie inden du føntørre. Når håret er helt tørt mærker du lige efter. Hvis håret virkelig har været tørt og mat, så skal du endelig læsse præcis ligeså meget serum på igen, men hvis du føler at det allerede har hjulpet, så kan du nok godt begrænse dig lidt. Der er jo heller ikke nogen der går ind for produkt-spild!

De næstkommende dage skal du jævntligt bruge TIGI Ego Boost både morgen, middag og aften. Der må godt komme en god mængde i, så håret bliver næsten vådt af det. Så lader du serummet tørre ind, og frisere med din tangle teezer.

Hvis du ikke føler at Ego Boost gør nok for dig, hvis dine hair extensions simpelthen bare er knastørre, så har jeg et nyt produkt på vej fra Silicon Mix, som er det pureste guld for knastørre og umulige hair extensions. Mere om dette leave-in produkt senere.

Vi bruger ALTID kun en Tangle Teezer til, at frisere håret med. Mange vejledes til, at bruge en Wet Brush, men hvis du sætter en Wet Brush på en filtknude, og gør det samme med en Tangle Teezer, så vil du straks forstå, hvorfor jeg aldrig vil anbefale en Wet Brush til hair extensions!!

Indtil du føler at håret er medgørligt, så fortsætter du blot med ovenstående procedure. Det er ikke sikkert, at det bliver 110% godt igen, men det burde komme til et punkt, hvor det ikke filtre i samme omfang, og hvor det har fået glansen tilbage.

Drop alle ekstra produkter! Ofte ser jeg, at man desperat forsøger, at bruge alle de dyre og lækre hårkure man har derhjemme, eller desperat har været ude og købe. STOP! Prøv kun, at holde dig til de produkter, som jeg anbefaler. Tit skyder du simpelthen dig selv i foden, ved at tilføre andre produkter. Prøv og skær dem fra i en periode, og se om ikke det hjælper. Hvis du ønsker, at bruge en hårkur, så brug kun den jeg anbefaler!

Klip håret jævnligt

Ligesom vores eget hår bliver slidt i spidserne, så bliver hair extensions det også. Klip derfor gerne spidserne. Et par centimeter hver 2. måned bør gøre en stor forskel. Det behøver ikke at være meget, men desto mere du tager af, desto større er effekten. Del håret og ta' det frem over skuldrene. Ta' fat i en tot og klip "opad" med saksen. Gør det samme ved den anden tot. Det behøver ikke nødvendigvis at være perfekt, men du kan få en til at hjælpe dig.

Brug olie for at shine spidserne op

Det kan også være en hjælp på stride spidser, at komme en lidt tyk hårolie i. Men den må absolut kun komme på de yderste spidser, da den ellers kan fedte håret til. Pas på med at gøre det for tit, da det kan få et fedtet look istedet.

Glat spidserne, så de ser pænere ud

Har du et godt glattejern, så kan du også glatte de sidste 5-10 cm af spidserne. Det får dem lige til at ligge ned, og pynter gevaldrigt på stride spidser. Har du et lidt ældre glattejern, så kan det have modsatte effekt, men prøv dig lidt frem. Hvis spidserne føles endnu mere tørre efter du har glattet dem, så bør de klippes af.Håret på billedet herover, er blevet mishandlet over længere tid, med de helt forkerte produkter, så håret er blevet renset og udtørret for meget. Efter et par forsøg, er håret igen blevet glat på overfladen, og man kan straks se forskellen. Hår der ser ud som på billedet, ville jeg behandle med Silicon Mix, helst hvor det får lov til, at trække et par timer pakket i en plastikpose, så produktet ikke udtørre.
KURV   |  LOG IND |  BOOK TID

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg


salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Kontakt EGO

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00

Jeg sender til hele verden
Se priser her
Populære kategorier
Loving Tan
That So
Hår til fletninger
Clip on extensions

Salon
Prisliste
Spraytan
Hårpåsætning
Online booking
Nyttigt
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Mest læste
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Giv nyt liv til tørre extensions
Sådan vasker du dine clip extensions

Tilmeld dig nyhedsbrevet*Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen


Betalingskort