Hair extensions
I dag sender jeg pakker til kl. 14.30 <3

Vælg kategori: Hair extensions     Spraytan     Selvbruner     Parykker     Syntetisk hår    


De bedste produkter til hair extensions


Det skal siges, at mange andre produkter kan nemt fungere ligeså godt, hvis ikke endda bedre, men hvis du oplever de mindste problemer, med de produkter du bruger, så er det altså disse produkter, som du vil opleve forskellen med!

Disse produkter har jeg personligt udvalgt, og naturligvis testet igennem længere tid, og derfor synes jeg, at det er de bedste produkter til hair extensions.

Shampoo & balsam TIGI Resurrection DUO
Mange tænker muligvis, at det er mange penge for shampoo & balsam, men i virkeligheden får du hele 750 ml af hvert produkt. Ofte indeholder din shampoo fra supermarkedet kun omkring 2-300 ml.
Man føler måske også, at shampoo & balsam næppe kan gøre den store forskel, men med disse 2 produkter kan du virkelig forlænge levetiden på dine hair extensions. Det er dog vigtigt, at du kun bruger begrænset med shampoo i selve dine hair extensions. Balsammen kommer du slet ikke til, at kunne undvære! Brug gerne balsammen som en hårkur. Det er vanvittigt effektivt, at bruge ekstra tid på, at fordele en stor mængde grundigt, og lade den sidde 1 times tid. Dit hår bliver silkeblødt!


Serum TIGI Bed Head Ego Boost
I mange år har jeg svoret til et nu udgået produkt fra TIGI. Det nye alternativ er produktet EGO Boost, som har samme konsistens som det produkt vi har brugt i så mange år nu. Med Ego Boost får du et produkt, som stadig ikke fedter håret til, og som giver en dejlig frisk duft i håret. Serummet plejer og forsegler håret med Keratin og Glyserin, så du straks opnår hair extensions, som er langt mere medgørlige.

Ekstra varmebeskyttelse TIGI Catwalk Haute Iron spray
Denne varmebeskyttende spray fra TIGI Catwalk er blevet et must, fordi TIGI Ego Boost ikke er varmebeskyttende, men altså - denne oliespray er også bare så tosset lækker, at man nærmest ikke kan klare sig uden. Den skal bruges sparsomt inden glattejern eller føntørre.

Hårkur TIGI Serious Conditioner
Denne hårkur er ikke et must, hvis du ellers har sørget for, at pleje dine hair extensions korrekt fra starten. Men hvis dine hair extensions er ved, at blive triste og gerne lige må holdes i live lidt endnu, så er denne hårkur virkelig lækker. Den er næsten også nødvendig, hvis du har pint dine hair extensions med forkerte produkter, og har brug for at få dine extensions på rette kurs igen. Den er absolut også god til dit naturlige hår, så win-win!

Hårkur baseret på silikone Silicon Mix Hair Treatment
Dette er et nyere produkt på hylden. Det har eksisteret i mange mange år, men nu har jeg endelig fået det til Danmark. Dette produkt gør en forskel, og forskellen ses og mærkes øjeblikkeligt! Til helt nye hair extensions synes jeg somregel, at det er rigeligt at bruge TIGI Resurrection Conditioner som hårkur, men når håret bliver lidt trist, så må du eje denne fra Silicon Mix!

Hårbørste Tangle Teezer
Mange i branchen har tendens til, at anbefale en Wet Brush til frisering af dine hair extensions, men det fraråder jeg på det kraftigste! Hvis du har en lille filt-knude i dine hair extensions (hvilket forhåbentligt aldrig sker), så vil du klart opleve, at din Wet Brush vil sidde fast, og du er nødt til at være lidt voldsom med børsten, for at få knuden ud. Og er det mon godt eller skidt for dine skrøbelige extensions eller for den sags skyld, din hovedbund? Tangle Teezeren derimod - den har så bløde børster, at den giver efter for hårde knuder, men så bliver man blot ved med at frisere, til knuden er væk, eller måske bruger fingrene, hvis dette kan lade sig gøre.

Følger du vejledningen 100%, og ikke udsætter dine extensions for slemme ting (slidte glattejern, klorvand, saltvand, for meget hårspray m.f.), så er det bestemt ikke umuligt, at have dine hair extensions i op til 12 måneder!


KURV   |  LOG IND |  BOOK TID

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg


salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Kontakt EGO

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00

Jeg sender til hele verden
Se priser her
Populære kategorier
Loving Tan
That So
Hår til fletninger
Clip on extensions

Salon
Prisliste
Spraytan
Hårpåsætning
Online booking
Nyttigt
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Mest læste
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Giv nyt liv til tørre extensions
Sådan vasker du dine clip extensions

Tilmeld dig nyhedsbrevet*Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen


Betalingskort