Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg
HjemBlogSelvbruner ⇢ Påføring af Loving Tan selvbruner

Påføring af Loving Tan selvbruner

Den 14. september i Selvbruner af Mette Theilgaard

Loving Tan er et selvbruner produkt, som skiller sig ud fra mængden, og kan give dig det mest holdbare og naturlige resultat, men det er vigtigt, at påføre produktet korrekt, så du får den bedst mulige oplevelse.

Forbered huden inden påføring

Det er utroligt vigtigt for holdbarhed og det færdige resultat, at du forbereder huden inden påføring. Få dig et langt bad, hvor du som det sidst i badet, skrubber dig med en Tan Removing Glove. Denne handske kan bruges til, at fjerne gammel selvbruner, men bør også bruges til at skrubbe døde hudceller af huden, så vi har det bedst mulige grundlag.

Husk at bruge din Tan Removing Glove EFTER shampoo, balsam, sæbe m.m.

Når du kommer ud af badet, så påfører du et godt lag lotion på knæ, albuer, hænder, fødder og ankler.

Selve påføringen

Straks efter påføring af lotion på knæ, albuer, hænder, fødder og ankler, finder du din Loving Tan Mousse & Loving Tan Applicator Mitt frem. Tryk et pump skum ud i handsken, på størrelse med en bordtennisbold. Start påføring, og bevæg altid handsken i cirkler, så du sikre dig, at du ikke får striber eller ujævnhed i farven.

Vent med at påføre din selvbruner på hænderne. Påfør istedet selvbruner til dit håndled, og brug blot resterne på handsken til at påføre på selve håndledet. Således får du en pæn overgang på håndledet. Brug samme fremgangsmåde ved anklerne. Læs denne vejledning til, hvordan du påfører selvbruner på hænderne.

Opnå en mørkere og dybere farve

Hvis du efterhånden kender din Loving Tan Selvbruner Mousse, og drømmer om, at få en mørkere farve engang imellem, så er det ganske nemt at opnå. Når først du har påført moussen efter vejledningen ovenfor, så lader du din hud tørre i 10-15 minutter. Herefter ville jeg påføre et tyndt lag igen, men evt. blot på ben, arme og bryst, hvor man typisk gerne vil have en dybere farve. Du behøver ikke nødvendigvis, at påføre ekstra farve over alt, men udvalgte steder, hvor solen naturligt ville gøre dig mørkere, kan give dig en kulør der får meget mere dybde. Påfør tynde lag, med tørretid imellem, indtil du føler du har din ønskede farve.

Selvbruner i ansigtet

Loving Tan har fået en ny selvbruner specielt udviklet til brug i ansigtet, men du kan også sagtens bruge dine Deluxe Bronzing Mousse. Jeg foretrækker personligt, at påføre et tyndt lag lotion i ansigtet først. Dernæst bruger jeg gerne en make-up børste til at "buffe" moussen ind i huden. Kom altid helst kun ganske lidt på ad gangen, få det arbejdet ind, og så kan du påføre igen. Det kan nemlig være svært, at få fordelt, hvis der påføres for meget på én gang. Så påfør derfor lidt ad gangen.
KURV   |  LOG IND |  BOOK TID

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg


salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Kontakt EGO

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00

Jeg sender til hele verden
Se priser her
Populære kategorier
Loving Tan
That So
Hår til fletninger
Clip on extensions

Salon
Prisliste
Spraytan
Hårpåsætning
Online booking
Nyttigt
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Mest læste
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Giv nyt liv til tørre extensions
Sådan vasker du dine clip extensions

Tilmeld dig nyhedsbrevet*Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen


Betalingskort