Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail
Ferielukket fra d. 17. april til og med 25. april.
Sidste chance for afsendelse inden ferie, er tirsdag kl. 15 <3

HjemBlogSelvbruner ⇢ Påføring af Loving Tan selvbruner

Påføring af Loving Tan selvbruner

Den 14. september 2019 i Selvbruner af Mette Theilgaard

Loving Tan er et selvbruner produkt, som skiller sig ud fra mængden, og kan give dig det mest holdbare og naturlige resultat, men det er vigtigt, at påføre produktet korrekt, så du får den bedst mulige oplevelse.

Forbered huden inden påføring

Det er utroligt vigtigt for holdbarhed og det færdige resultat, at du forbereder huden inden påføring. Få dig et langt bad, hvor du som det sidst i badet, skrubber dig med en Tan Removing Glove. Denne handske kan bruges til, at fjerne gammel selvbruner, men bør også bruges til at skrubbe døde hudceller af huden, så vi har det bedst mulige grundlag.

Husk at bruge din Tan Removing Glove EFTER shampoo, balsam, sæbe m.m.

Når du kommer ud af badet, så påfører du et godt lag lotion på knæ, albuer, hænder, fødder og ankler.Selve påføringen

Straks efter påføring af lotion på knæ, albuer, hænder, fødder og ankler, finder du din Loving Tan Mousse & Loving Tan Applicator Mitt frem. Tryk et pump skum ud i handsken, på størrelse med en bordtennisbold. Start påføring, og bevæg altid handsken i cirkler, så du sikre dig, at du ikke får striber eller ujævnhed i farven.

Vent med at påføre din selvbruner på hænderne. Påfør istedet selvbruner til dit håndled, og brug blot resterne på handsken til at påføre på selve håndledet. Således får du en pæn overgang på håndledet. Brug samme fremgangsmåde ved anklerne. Læs denne vejledning til, hvordan du påfører selvbruner på hænderne.

Opnå en mørkere og dybere farve

Hvis du efterhånden kender din Loving Tan Selvbruner Mousse, og drømmer om, at få en mørkere farve engang imellem, så er det ganske nemt at opnå. Når først du har påført moussen efter vejledningen ovenfor, så lader du din hud tørre i 10-15 minutter. Herefter ville jeg påføre et tyndt lag igen, men evt. blot på ben, arme og bryst, hvor man typisk gerne vil have en dybere farve. Du behøver ikke nødvendigvis, at påføre ekstra farve over alt, men udvalgte steder, hvor solen naturligt ville gøre dig mørkere, kan give dig en kulør der får meget mere dybde. Påfør tynde lag, med tørretid imellem, indtil du føler du har din ønskede farve.

Du kan også vente flere timer, end anbefalet, før du går i bad og skyller overskudsfarven af. Det giver dig også en mørkere og mere holdbar farve. F.eks. kan du lade LovingTan 2HR Express Dark sidde natten over, før du går i bad.

Selvbruner i ansigtet

Loving Tan har fået en ny selvbruner specielt udviklet til brug i ansigtet, men du kan også sagtens bruge dine Deluxe Bronzing Mousse. Jeg foretrækker personligt, at påføre et tyndt lag lotion i ansigtet først. Dernæst bruger jeg gerne en make-up børste til at "buffe" moussen ind i huden. Kom altid helst kun ganske lidt på ad gangen, få det arbejdet ind, og så kan du påføre igen. Det kan nemlig være svært, at få fordelt, hvis der påføres for meget på én gang. Så påfør derfor lidt ad gangen.


$lovingTanProdu$Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Nygade 13
9400 Nørresundby
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort