Tirsdag d. 26. marts sender jeg desværre ikke ordre. Onsdag sender jeg helt som normalt igen :-)

Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg

Hair extensions i kort hår


Gå fra kort hår til langt hår med hair extensions


Generelt vil jeg sige, at det absolut bedste er, at vælge en længde, som ikke er alt for langt fra din egen længde. Det opnår du det mest naturlige resultat af. På billedet her til højre, hvor der er valgt 50 cm, i en skulderlang længde, vil det mest optimale være, at vælge en længde på 35 cm, pga. de korte etager i håret.
Hvis du har meget kort hår, og gerne vil have håret langt, bør du altid få påsat mere end de sædvanlige 100-125 gram. En mere passende mængde vil ofte være 150-250 gram.

Clip on extensions
Hvis du vælger at bruge clip on extensions, bør du vælge 2-3 pakker hår. Du bør dog stadig ikke forvente et fejlfrit resultat når håret hænger løst, men ofte er hårnåle gode til at skjule en eventuel overgang.

Vælg eventuelt forskellige længder, så du dermed spare penge, men også får etager i dine clip extensions. I meget kort hår, som man gerne vil have 50 cm langt, kan man f.eks. skifte den ene pakke ud med hår der er 40 cm langt. Banerne med det korte hår, sættes øverst på hovedet, og skaber dermed etager i håret.

Skræddersy dine egne clip on extensions
I kort hår, er det vigtigt, at dine clip on extensions sidder helt korrekt. Nogle foretrækker endda, at lave sine egne clip on extensions. Det kan du gøre ved hjælp af hår trenser, som du måler af præcis efter dine mål på hovedet, og herefter påsyer du løse clips.

Cold fusion extensions
Personligt vil jeg ikke anbefale cold fusion til kort hår. Cold fusion har en dårlig vane med, at sætte sig i tydelige totter, og hvis du ikke har dit eget hår til at bløde de har totter op, så bliver det færdige resultat meget kunstigt at se på. Til en kort page, vil jeg derfor helst anbefale en metode, hvor der bruges hår trenser eller tape extensions.

Vælger du at få påsat hår med cold fusion metoden, og du samtidig har en hårlængde til ørene, bør du påsætte så mange totter der kan være plads til. Da du ikke har fylden fra dit naturlige hår, skal vi kompensere, så vi får et så naturlige resultat som muligt. Påsæt meget gerne 150-175 totter/gram, hvis du har normal tykkelse hår. Har du tyndt/fint hår, kan du måske nøjes med 125-150 totter/gram.

Eventuelt andre metoder
Med cold fusion extensions er du begrænset til kun at kunne påsætte det antal totter, som der er plads til i hovedbunden, da du samtidig skal passe på dit eget naturlige hår. Det samme gælder clip on extensions. Måske bør du overveje, at få påsat håret med flettemetoden eller micro weft metoden.

Sørg for, at farven passer!
Det er rigtigt vigtigt, at farven på dine hair extensions matcher dit eget hår. Normalt vil en lille farveforskel ikke kunne ses, hvis man har skulderlangt hår, da farverne vil blande naturligt ind i hinanden, men med meget kort hår, er dette ikke muligt. Læs mere om hårfarvning af hair extensions.

Få tyndet ud i dine spidser inden du får extensions
Hvis du har kort hår til skuldrene er det iøvrigt altid en god ide, at få tyndet lidt ud i dine spidser, så dit eget hår falder så fint som muligt, ind i dine nye hair extensions. Hvis du skal have hair extensions med påsatte clips, så er det noget du bør gøre på forhånd. Hvis du skal have permanente hair extensions, som cold/hot fusion, så kan håret sagtens klippes til efter påsætningen.

Husk: Kig altid i nakken med et ekstra spejl inden du går ud af døren. Den helt store selvtillid får du, når du ved, at dit hår ser perfekt og lækkert ud!KURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser

Tilmeld dig nyhedsbrevet*Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen


Betalingskort