Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail

Salon i AalborgSpraytanInden din spraytan behandling

Inden din spraytan behandling


Det er virkelig vigtigt, at forberede huden til din spraytan behandling


⇢ Skrub altid kun med en skrubbehandske (IKKE bodyscrub!)
⇢ Ankom altid med 100% ren hud
⇢ Desto mere velfugtigt hud du har, desto bedre holder din tan
⇢ Ankom i løstsiddende mørkt tøj
⇢ Barbér dig før du bruger skrubbehandsken
⇢ Barbér & skrub dig helst nogle timer før behandlingen, da din spraytan ellers kan sætte sig i hårsækkene og give mørkere pletter.

Skrub huden grundigt
Skrub din hud før behandlingen, med en handske og IKKE med en skrubbecreme/bodyscrub. HUSK at der kan være olier i showergel/sæbe, som kan give pletter. Brug ikke en sæbe i badet, som kan indeholde olier, som kan blokere for væsken/farven. Afslut dit bad med skrubbehandsken, så der ikke kan risikere at sidde rester tilbage af shampoo/balsam/sæbe etc. Brug ingen deodorant, makeup eller parfume efter dit bad. Huden skal være 100% ren!

Makeup
Fjern make-up med vand, ikke makeupfjerner, der kan indeholde olie. Der er ikke adgang til toiletfaceliteter i butikken. Din makeup skal være fjernet hjemmefra!

Brug masser af bodylotion i dagene op til behandlingen og efter
Hold huden fugtig før behandlingen. Hvis du har tørre områder vil du få mørkere pletter i farven. Hold derfor din hud fugtig. Efter første bad, bruger du rigeligt med bodylotion og håndcreme. Hvis huden tørre ud, vil farven ikke holde sig nær så pæn. Husk at efter sidste bad inden din behandling, må du INTET produkt have på huden!


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg have mørkt og løst tøj på?
Væsken vil smitte af efter behandlingen og frem til dit første bad. Sørg derfor for at have mørkt tøj på. Det løse tøj, er så vi kan sikre os, at farven ikke bliver påvirket af stramt tøj og samtidig fordi det er hurtigere for dig, at få løst tøj på igen, efter behandlingen.

Vi er 3 personer - hvordan bestiller vi tid?
Så bestiller I blot tid til 2 personer og dernæst 1 person. Min tilbudspris gælder kun pr. 2 personer, da jeg har 2 kabiner.

Hvor mange dage før et arrangement, bør jeg få spraytan?
Du kan sagtens få din spraytan dagen før et arrangement. Det ideele vil være, at få behandlingen 2 dage før. Så kan du tage to hurtige bade inden arrangementet, og være sikker på, at få al overskydende farve af. Jeg vil anbefale at få en prøvetur inden du skal noget vigtigt, så du ved præcis hvilken spraytanvæske der passer perfekt til dig!

Hvor mørk bliver jeg af MEDIUM?
Det er utroligt svært at sige. For de fleste er MEDIUM rigeligt. Den bliver dog ikke meget mørk. Væskerne der bruges i butikken, bevæger sig efter din egen hudtone. Du kan derfor ikke blive meget mørk i huden, hvis du i forvejen er meget lys. Resultatet vil altid være meget naturligt. Se gerne prislisten, hvor jeg har beskrevet farverne og mærkerne grundigt.

Hvor mørk bliver jeg af den DARK?
Ligesom med MEDIUM, kan der ikke forudsiges den færdige farve. Den vil bevæge sig efter din hudtone, og det er meget forskelligt hvor meget man vil tage imod farven. Men desto mørkere spraytan væske man vælger, desto længere tid vil din spraytan holde. Prøv dog altid MEDIUM først. Se gerne prislisten, hvor jeg har udspecificeret de forskellige farver.

Hvor længe holder spraytan behandlingen?
For de fleste holder farven i 1,5 uge. Dyrker du hård motion, vil farven holde en uges tid. Med de mørkere farver, er der mange der føler, at farven holder helt op til 2 uger. Farven er dog altid pænest, og mørkest de første 2-4 dage.

Må jeg barbere mig før og efter behandlingen?
Man kan godt barberere sig før behandlingen, men sørg for at skyl al evt. lotion fra skraberen grundigt af. Man kan godt barbere sig efter behandlingen, men bør ikke gøre det for ofte. De døde hudceller ryger gerne med, når vi barbere os, så derfor er der større risiko for, at farven forsvinder hurtigere eller bliver ujævn.

Må man få spraytan når man er gravid?
Det er naturligvis en smagssag, men jeg har mange gravide der får spraytan uden parfume, såvel som med parfume. Det bør være op til den enkelte, at vurderer om man vil bruge det. Det samme spørgsmål melder sig ved brugen af parfume, make-up, balsam, skyllemiddel osv. Spraytan består af DHA (dehydroxiacetone). DHA er et stof udvundet af sukkerrør, og det gør een brun over tid. Ingen af mine spraytan-væsker indeholder parabener.

Må man få spraytan når man ammer?
Det er naturligvis en smagssag, men jeg har mange der ammer der får spraytan uden parfume, såvel som med parfume. Jeg anbefaler at man beholder sin BH på under behandlingen, eventuelt en stropløs én af slagsen.Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Læs om min salon her

Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag Efter aftale
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30
Fredag 12:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Jeg tilbyder mit hår og andre produkter til brug i din salon.
Læs mere om at blive forhandler

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK
DAO 29,00 DKK
GLS 38,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort