Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail

Hjem › Hårpleje og styling › Silicon MixHårpleje


Silicon Mix Shampoo

PÅ LAGER
225.00 DKK
Silicon Mix Shampoo

Endnu en tilføjelse til Silicon Mix familien, og klart et produkt, som er kommet for at blive. Denne shampoo er perfekt, hvis du f.eks. vil vaske dine clip on extensions, og du helst vil begrænse dit produktsortiment til shampoo og f.eks. Silicon Mix hårkuren.

Bemærk dog, at jeg fortsat anbefaler, at man bruger shampoo i sine hair extensions med omhu, og helst ikke for ofte. Begræns det så vidt muligt.

I de tilfælde hvor jeg vil anbefale at bruge shampoo i dine hair extensions, vil være når du har brugt nogle produkter, som ikke var gode for dine hair extensions og har brug for at rense rester af produkterne af håret igen. Det kan også være i tilfælde af, at skidt og snavs har ophobet sig i håret over en længere periode. Sidst men ikke mindst, så er det en god ide, at bruge shampoo, hvis du har brugt meget hårspray eller andet styling i håret. Det skal helst renses helt ud, før du får blødheden i håret tilbage igen.

Denne shampoo er alt for tung til brug i hovedbunden. Det er kun for at rense dine extensions, når de er aftaget, clip on extensions eller din paryk. Den renser mildt, og medvirker vedligeholdelse af laget af silikone på dine hair extensions.
I mange år har jeg arbejdet med det helt samme hair extensions, og har heldigvis fået en masse tilfredse kunder, som sætter ligeså meget pris på hårkvaliteten, som jeg selv gør.

Når du handler hair extensions hos mig, så får du hair extensions, som er behandlet med silikone. Denne belægning må og skal du bevare så længe som muligt.

Silikone & Hair extensions

Læs meget gerne mit blogindlæg Silikone & Hair extensions

Dybdegående information om hårtypen

Se min dybere beskrivelse af den type hair extensions jeg tilbyder her.

Syntetisk hår kræver tålmodighed
Hvis du aldrig har arbejdet med syntetisk hår før, så er det en god ide at sætte ekstra god tid af. Det kan også være en god ide, at købe ekstra hår, i tilfælde af, at håret skulle filtre sammen. Det er meget vigtigt, at holde håret adskilt hele tiden, da det nemt kan filtre sammen. Når først håret er filtret sammen, er det næsten umuligt at skille ad igen.

Hvor meget hår skal du bruge?
Det er meget forskelligt, og kan være svært at vurdere. Nedenstående er vejledende tal:
Boxbraids i normalt hår: Typisk 4-6 pakker
2 lange dutchbraids: 1-2 pakker

Afslutning til boxbraids
Med dette hår i kinesisk fiber, dypper du blot de afsluttede boxbraids i varmt vand, for at lukke fletningen.For at få den bedste oplevelse med dine nye hair extensions, skal du følge min plejevejledning nøje. Sørg for at læse op på den, inden køb, så du ved hvilke produkter der skal bruges, og hvordan håret skal behandles.

Jeg ønsker kun, at du får den absolut bedste oplevelse, så derfor har jeg brugt meget tid på, at give dig som kunde, så meget materiale som muligt. Jeg skulle gerne have dækket alle tænkelige situationer, så du ved præcis hvad du må gøre og helst ikke skal gøre.


De produkter du skal bruge

Hvis du ønsker den bedst mulige oplevelse, er det meget vigtigt, at det er præcis disse produkter du bruger til dine nye hair extensions.

Shampoo & Balsam TIGI Resurrection serien
Silicon Mix Silicon Mix Intensive Treatment
Hårbørste Tangle teezer
Beskyttelse Varmebeskyttelse

Klik her for at læse en dybere beskrivelse af produkterne.
Hvis du skal vaske dine hair extensions, som ikke er påsat på hovedet, og bare gerne vil friske håret op, inden brug af de andre produkter jeg anbefaler, så lav et vandbad og kom en klat shampoo i vandet. Rusk rundt og dyp håret ned i vandet. Skyl grundigt efter.

Hvis dine hair extensions sidder på hovedet, vil jeg anbefale, at bruge shampooen hovedsageligt i hovedbunden, og lade det skylle ud i resten af håret.
Produkter til extensions der virker! Silicon Mix er verdenskendt for, at have den vildeste effekt på tørre hair extensions.


Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Nygade 13
9400 Nørresundby
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort