Hair extensions
Fragt fra 29 DKK   |   Salon i Aalborg

Information om cold fusion extensions

Du skal bruge:

Cold fusion nål: Bruges til påsætning
Cold fusion tang: Bruges til påsætning/aftagning
Stick tip/keratin totter: 100 gram til en fuld påsætning
Mikroringe: Klemmes omkring hårtotterne
Spidskam: Til nem opdeling af håret

Inden du går igang
Sørg for at håret er rent og tørt. Totterne påsættes i vandrette rækker, med en halv centimeters mellemrum imellem hver række (så totterne ikke kan filtre sammen, når de vokser ud). Start med at dele håret op i to sektioner. Start 2-3 cm fra hårgrænsen i nakken, alt afhængigt af, hvor tykt det naturlige hår er. Påsæt en tot, og test om totten kan ses, hvis håret blev sat i en høj hestehale.

Sådan gør du
Sæt dine microring på din nål. Når mikroringen er sat på din nål, åbner du nålen op, og fanger en tot hår med nålens krog. Når hårotten sidder i nålen, trækker du microringen af nålen igen, så nålen lukker omkring hårtotten og microringen kommer til at sidde på hårtotten.

Du tager din extension tot og sætter ind i ringen. Arrangér så mikroringen sidder et par milimeter fra hårbunden. Når din tot sidder i din mikroring, holder du totten fast med den ene hånd og klemmer sammen på mikroringen med din tang, i din anden hånd. Sørg for at klemme ringen godt sammen.

Holdbarhed
Selve håret holder 6-8 måneder for mørkt hår, og 4-5 måneder for lyst hår. Håret kan genbruges indtil du føler, at det bør skiftes ud. Keratinen er hård og kan holde længe. Du bør dog rykke totterne ind til hovedbunden hver 4.-5. uge, alt efter hvilken type hår du har. Du selvfølgelig også vælge, at tage totterne helt ud, og starte forfra med jævne mellemrum.

Det bør du også vide
Efter påsætningen er det normalt, at være øm i hovedbunden de første par dage. Det er meget vigtigt, at der ikke bliver brugt shampoo og andre hårprodukter i hovedbunden, i stedet skyller man hovedbunden rigtigt godt, så man kan fjerne snavs og skidt.

Sådan vasker du håret
Vask/skyl håret så sjældent som muligt. Hver gang dit hår bliver vådt, kommer der ekstra vægt på de få af dine egne hår, som holder hårtotten og hårene kan knække - også i forbindelse med at du tørre, redder og styler håret. Hvis du føler at dit hår er fedtet, kan du bruge tørshampoo.

Shampoo må ikke komme i hovedbunden. Som hovedregel, kommer man kun shampoo i hovedbunden på toppen af hovedet, og ikke i resten af hovedbunden og slet ikke ud i dine hair extensions (med mindre du har brugt meget hårspray f.eks.). Shampoo kan opløse keratinen, og dermed få håret til at fælde, og øge antallet af tabte totter. Skyl istedet hovedbunden godt med vand, så snavs og skidt ikke hober sig op.

Hvis håret bliver meget tørt, så kan du fugte dit hår let inden sengetid, komme hårkuren i, flette dit hår og lade hårkuren sidde i håret natten over. Det er en god ide at lægge et håndklæde på din hovedpude. Dagen efter skylles dit hår grundigt.

Flet altid håret når du skal sove!

Frisér ALDRIG håret imens det er fugtigt/vådt!

Brug altid TIGI Silky Smooth Serum et par gange om dagen. Meget gerne i rigelige mængder. Frisér håret med en Tangle Teezer, hvis du har fået påført for meget serum.

Brug de hårprodukter der anbefales til håret på hver produktside. Der er listet hvilken shampoo, balsam, hårkur og varmebeskyttelse der bør bruges.

Frisér det tørre hår med din Tangleteezer
Gør håret vådt og påfør shampoo på "toppen" af hovedet, hvor der ingen totter er påsat (TIGI Resurrection)
Del håret op i sektioner, og skyl hovedbunden grundigt
Klem håret med håndklædet
Påfør en hårkur med fed konsistens (TIGI Serious Conditioner)
Lad kuren virke en times tid
Skyl og påfør balsam (TIGI Resurrection)
Lad balsammen virke
Skyl håret, men undlad at skylle al balsammen ud. Der må godt være lidt tilbage
Klem håret tørt med håndklædet
Kom TIGI Silky Smooth Serum i det fugtige hårKURV   |  LOG IND

Facebook Ego   Google Plus Ego   Instagram Ego Aalborg
salon/butik
Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg

Mandag 10.00 - 17.30
Tirsdag Lukket
Onsdag 10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 17.30
Fredag 12.00 - 17.30
Lørdag Efter aftale
Forsendelse
Brevforsendelse (1-4 dage):
fra DKK 7,00 (udvalgte varer)

Pakke uden omdeling (dag til dag):
DKK 39,00 - Anbefales! Tænk på miljøet

Pakke med omdeling (dag til dag):
DKK 60,00
Populære farver
Farvet sort #1
Sortbrun #1B
Ekstra mørkebrun #2
Mørkbrun #4
Kold mørk blond #18
Kold blond #18/613
Silverblond #613ASH
Lyseste blond #60
Grå
Se komplet farvekort
Handelsbetingelser
Log ind
Forsendelse
Bliv forhandler

Populære
Clip on extensions
Cold fusion extensions
Hår trenser
Betalingskort