CORONA!
Salonen holder 100% lukket for behandlinger. Du kan dog købe på webshoppen HELT som normalt. Jeg tager mine forholdsregler under pakning og indlevering af din ordre. Ordre kan afhentes i salonen efter aftale. Bestil tid og læs mere omkring omstændighederne ved afhentning og køb i salonen, online på bookingsiden. Klik her for at komme direkte til bookingsiden
Ego hair extesions
Salonen er lukket pga. CORONA
Leveringstid 1-2 hverdage pga. CORONA
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail

Påsætning > Cold Fusion > Hvad er cold fusion extensions?

Information om cold fusion extensions


Hvem kan bruge cold fusion?
Hvad er cold fusion?
Skader det dit eget hår?
Hvad kræver det i vedligeholdelse?
Filtre dine hair extensions?

Hvem kan bruge cold fusion?

Cold fusion kan være helt perfekt for nogle, men skadelig for andre. Jeg anbefaler metoden til dig der har:
- Normalt til krafigt hår
- Forholdsvis langt hår (helst et stykke under skuldrene)
- En tjavset frisure med tynde spidser

Grunden til at jeg kun anbefaler cold fusion til ovenstående, er simpelthen fordi at, bevares metoden er min 2. favorit på markedet, men det kræver vedligeholdelse, og hvis det ikke bliver vedligeholdt, så kan det skade dit eget hår, især hvis du har tyndt/fint hår.

Lange hair extensions i kort tyndt hår?
Ofte oplever jeg, at man forventer at kunne få tykt og utroligt langt hår, som stadig ser naturligt ud, selvom man selv har tyndt og forholdsvis kort hår. Her er det bedre at vælge en længde der passer til din naturlige frisure. Her vil jeg anbefale at man istedet får microweft, da det er svært at få totterne til at falde naturligt ind, i kort og tyndt hår.


Hvad er cold fusion?

Cold fusion er en påsætning med totter. Hver tot påsættes ved at klemme en metalring belagt med silikone på indersiden. Ringen klemmes fast om en tot extensions og en tot af dit naturlige hår.

En normalt påsætning består typisk af 100 totter/gram.


Skader det dit eget hår?

Tab af totter kan gøre stor skade, så derfor er det vigtigt at få rykket håret op med jævne mellemrum. Da hver tot sidder i en lille tot af dit eget hår, og du samtidig fælder de typiske 100 hårstrå om dagen, så kan totten godt ende med at blive for tung og dermed glide ud. Når du taber en tot, så vil der næsten altid ryge en lille tot af dit eget hår med ud.

Sørg for at få håret rykket op jævnligt
Cold fusion kræver at totterne bliver rykket op hver 3.-4. uge for normalt tykkelse hår. Hvis du har kraftigt hår, så kan du formentlig gå i længere tid. Men hvis du taber totter, er det på tide at få rykket totterne ind til hovedbunden.

Lad håret hænge løst, eller flet det, når du ikke ønsker det sat!
Skader kan også ske, hvis man har opsat håret hver dag. Metoden er mest optimal til løst hængende hår, eller en fletning. Håret kan godt opsættes, men dit eget hår/hovedbund har ikke godt af og bære på den tunge hestehale/knold hver dag. Det sidste er dog gældende for alle hair extensions metoder!


Hvad kræver det i vedligeholdelse?

Sørg for at få håret rykket op jævnligt
Cold fusion kræver at totterne bliver rykket op hver 3.-4. uge for normalt tykkelse hår. Hvis du har kraftigt hår, så kan du formentlig gå i længere tid. Men hvis du taber totter, er det på tide at få rykket totterne ind til hovedbunden.

Brug de rigtige produkter!
Jeg kan ikke sige det nok! Det gør en verden til forskel, at du bruger de rigtige produkter. Se her på hjemmesiden hvilke jeg anbefaler fra TIGI. Bruger du de rigtige produkter undgår du at slide og udtørre håret. Håret vil holde sig filt-fri længere og holde glansen i længere tid.

Aftagning kan du selv klare!
Næsten alle mine kunder klare det helt selv, og det er bestemt ikke svært eller omfattende. Kom ind til mig og køb en tang. Det er det eneste du skal bruge. Ringene er klemt flade, dem klemmer du blot åbne igen på modsatte led. Ringene trækkes ud, og herefter kan du trække totten ud.


Filtre dine hair extensions?

Så må du endelig ikke begynde og frisere håret en masse. Det vil blot få håret til, at knække og du stresser din hovedbunden unødvendigt. Fokusér hellere på, at finde ud af hvorfor det filtre. Den hurtigste og nemmeste løsning er, at bade håret i TIGI Silky Smooth Serum. Og jeg mener virkelig bade håret. Det er vigtigt og forstå, at det SKAL være serummet fra TIGI. Jeg kan ikke udtale mig om andre produkter!

Læs min artikel om, hvordan du giver nyt liv til tørre hair extensions
Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Borgergade 23
9000 Aalborg
Læs om min salon her

Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag Efter aftale
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 12:00 - 17:30
Fredag 12:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Jeg tilbyder mit hår og andre produkter til brug i din salon.
Læs mere om at blive forhandler

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK
DAO 29,00 DKK
GLS 38,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort