Ego hair extesions
Køb gavekort online og modtag til print på e-mail
Du kan nu forudbestille hair extensions der er på vej. Levering start august.
FERIELUKKET Der sendes pakker igen d. 3. august


Hjem › Selvbruner › Loving TanSelvbruner lotion


LovingTan Deluxe Gradual Tan Dark

PÅ LAGER
300 DKK

Loving Tan tilbyder produkter, som er unikke og revolutionerende indenfor tanning. Vælg enten Bronzing Mousse produkterne, som er med langt højere DHA end mange andre selvbruner, og efterlader huden med en ægte solbrændt kulør.

Gradual Tan giver en fløjlsblød tanned hud, hvor farven løbende kan bygges op. Face Tan er specielt udviklet til ansigt, hals og bryst. Den giver en naturlig og fejlfri tan.

Dette produkt er desværre ikke tilgængeligt p.t. grundet nye regler for salg af selvbrunere i EU. De mørke farver fra LovingTan er derfor ikke tilgængelige på ubestemt tid.
LovingTan Deluxe Gradual Tan Dark er en letvægts lotion, som giver dig en naturlig glød året rundt. Brug Gradual Tan til, at opbygge en naturlig glød, eller byg farven op over flere lag, og hold en lækkerbrun tan i op til 2 uger. Du kan også bruge Gradual Tan til at forlænge farven fra din Bronzing Mousse.

Disse lotions smøres på som smør. Det er simpelthen så nemt at fordele produktet, og samtidig få en jævn farve. Jeg påfører gerne 2 tynde lag, i cirkelbevægelse. Tørre ind på ganske kort tid. Man mærker slet ikke, at man har selvbruner på. Du kan snildt bygge farven op med flere lag, ligesom med Bronzing Mousse, men denne farve er mere naturlig og har mindre tendens til at sætte sig i porer.

Jeg kan f.eks. finde på at bruge denne lotion dagen efter jeg har påført min Bronzing Mousse. Jeg skyller huden grundigt med vand (husk dog, at badet ikke må være for langt), og når huden er tør, påfører jeg min lotion. Det giver lige lidt mere boost af farve, kan tage lidt ujævnheder, hvis man har sjusket lidt eller været lidt uheldig, og samtidig får du tilført fugt til huden. Jeg kan IKKE undvære hverken min Bronzing Mousse eller disse lotions.

Deluxe Gradual Tan indeholder bronzer, så du kan se hvor du påfører produktet. Det gør det nemmere, at påføre produktet jævnt.

Fri for alkohol
Fri for parabener

Størrelse: 150 ml
I mange år har jeg arbejdet med det helt samme hair extensions, og har heldigvis fået en masse tilfredse kunder, som sætter ligeså meget pris på hårkvaliteten, som jeg selv gør.

Når du handler hair extensions hos mig, så får du hair extensions, som er behandlet med silikone. Denne belægning må og skal du bevare så længe som muligt.

Silikone & Hair extensions

Læs meget gerne mit blogindlæg Silikone & Hair extensions

Dybdegående information om hårtypen

Se min dybere beskrivelse af den type hair extensions jeg tilbyder her.

Syntetisk hår kræver tålmodighed
Hvis du aldrig har arbejdet med syntetisk hår før, så er det en god ide at sætte ekstra god tid af. Det kan også være en god ide, at købe ekstra hår, i tilfælde af, at håret skulle filtre sammen. Det er meget vigtigt, at holde håret adskilt hele tiden, da det nemt kan filtre sammen. Når først håret er filtret sammen, er det næsten umuligt at skille ad igen.

Hvor meget hår skal du bruge?
Det er meget forskelligt, og kan være svært at vurdere. Nedenstående er vejledende tal:
Boxbraids i normalt hår: Typisk 4-6 pakker
2 lange dutchbraids: 1-2 pakker

Afslutning til boxbraids
Med dette hår i kinesisk fiber, dypper du blot de afsluttede boxbraids i varmt vand, for at lukke fletningen.For at få den bedste oplevelse med dine nye hair extensions, skal du følge min plejevejledning nøje. Sørg for at læse op på den, inden køb, så du ved hvilke produkter der skal bruges, og hvordan håret skal behandles.

Jeg ønsker kun, at du får den absolut bedste oplevelse, så derfor har jeg brugt meget tid på, at give dig som kunde, så meget materiale som muligt. Jeg skulle gerne have dækket alle tænkelige situationer, så du ved præcis hvad du må gøre og helst ikke skal gøre.


De produkter du skal bruge

Hvis du ønsker den bedst mulige oplevelse, er det meget vigtigt, at det er præcis disse produkter du bruger til dine nye hair extensions.

Shampoo & Balsam TIGI Resurrection serien
Silicon Mix Silicon Mix Intensive Treatment
Hårbørste Tangle teezer
Beskyttelse Varmebeskyttelse

Klik her for at læse en dybere beskrivelse af produkterne.
For det bedst mulige resultat, bør du skrubbe din hud med en skrubbehandske inden du påfører din Deluxe Gradual Tan. Du kan påføre lidt lotion på knæ, albuer, fødder, ankler og hænder, hvis du er meget tør.

Påfør Gradual Tan med din selvbruner handske i runde bevægelser, så du sikre en jævn påføring.

Opbyg din tan ved at genpåføre Deluxe Gradual Tan dagligt, indtil du har opnået den farve du ønsker.

Lad Deluxe Gradual Tan virke natten over, eller 8 timer, før du vasker dig.
Loving Tan tilbyder selvbrunere med professionel DHA, så du kan få en dybere farve med længere holdbarhed.
Aqua, Isopropyl Myristate, Ceterayl Alcohol, Dihydroxyacetone, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Propanediol, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate Glycerin, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinamate, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Metabisulfite, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Coumarin, Benzyl benzoate, Limonene, FD&C , Red No. 40 (CI 16035), FD&C Blue No. 1 (CI 42090), FD&C Yellow No. 5 (CI 19140)


Loving Tan Tan Removing Glove
99 DKK
249 DKK
SPAR 60%
LovingTan Deluxe Gradual Tan Light
200 DKK
329 DKK
SPAR 39%
LovingTan Deluxe Gradual Tan Medium
300 DKK
329 DKK
SPAR 9%
LovingTan Deluxe Gradual Tan Dark
300 DKK
329 DKK
SPAR 9%

Silicon Mix Shampoo
99 DKK
225 DKK
SPAR 56%
That so Sun Makeup Extra Dark 125 ml
145 DKK
189 DKK
SPAR 23%Kontakt Ego

Jeg har desværre ikke telefon i salonen, men henvend dig på e-mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan <3

Kontaktformular

Instagram

@egoextensionsdk
Jeg bliver så glad når I tagger mig på jeres posts & stories! <3

Besøg min
salon/butik

Ego Aalborg ApS
Nygade 13
9400 Nørresundby
Læs om min salon her

Mandag Efter aftale
Tirsdag Efter aftale
Onsdag Efter aftale
Torsdag 15:00 - 17:30
Fredag 15:00 - 17:30
Lørdag Efter aftale

Populære blogindlæg

Påføring af Loving Tan selvbruner
Hvor mørk bliver man af spraytan?
Valg af produkter til extensions
Vask og pleje af trenser

Bliv forhandler

Bliv forhandler af hair extensions
Bliv forhandler af Loving Tan
Bliv forhandler af Silicon Mix

Forsendelse

Afhent på posthust 39,00 DKK
Levering til døren 60,00 DKK

Jeg sender WORLDWIDE
Mere information her

Nyttigt

Handelsbetingelser

NYHEDSBREVBetalingskort